3M™ Scotch-Weld™ Supersnabblim SF20

  • 3M ID 7100034279
  • UPC 04046719917341,04054596802308

Supersnabb härdning ser till att projekten fortskrider och produktiviteten hålls uppe.

Den flexibla behållaren kan klämma ut enstaka droppar eller en stadig sträng med önskad längd.

Fäster till en mängd olika substrat, inklusive läder, kork, plast och gummi.

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Säkerhetsdatablad (PDF, 0B)

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Supersnabb härdning ser till att projekten fortskrider och produktiviteten hålls uppe
  • Den flexibla behållaren kan klämma ut enstaka droppar eller en stadig sträng med önskad längd
  • Fäster till en mängd olika substrat, inklusive läder, kork, plast och gummi
  • Uppfyller CID A-A-3097 typ II, klass 1
  • Låg viskositet hjälper till att producera tunt bindningsskikt för snabb, effektiv härdning

3M™ Scotch-Weld™ supersnabblim SF20 är ett mycket lättflytande snabblim som härdar supersnabbt. Den här produkten uppfyller CID A-A-3097, typ II, klass 1. Den låga viskositeten ser till att ge ett tunt lager för snabb härdning på en mängd olika underlag, inklusive läder, kork, plast och gummi.

3M™ Scotch-Weld™ supersnabblim SF20 är utformat för att fungera bra på svårsammanfogade plaster, gummimaterial och sura och/eller förorenade ytor, såsom: trä, läder, kartong och oljiga ytor. Som namnet antyder kan det användas i snabba produktioner. Rekommenderade användningsområden Läder Kork Kartong Oljiga ytor Plast Gummi Vad är snabblim? Snabblim är cyanoakrylatbaserade lim som är starka och snabbverkande och som används i många tillämpningar i hemmet och i industrin. I allmänhet är de akrylathartser som snabbt bildar polymerer i kontakt med vatten (särskilt hydroxidjoner) och bildar långa, starka kedjor som sammanfogar ytorna. Cyanoakrylat är känslig för fukt och höga fuktnivåer kan förkorta hållbarheten. Eftersom fukt får limmet att stelna innebär utsättande av normal luftfuktighet att en tunn hinna bildas på bara några sekunder, vilket saktar ner härdningen avsevärt. På grund av detta bör cyanoakrylat appliceras i tunna lager för att garantera att härdningen sker snabbt och bildar starka fogar inom en kort tid. Snabblim från 3M™ appliceras direkt från behållaren och når snabbt hanteringsstyrka vid rumstemperatur. En enda droppe på några cm² kan sammanfoga många olika plaster, gummi, metaller och andra underlag med kraftig draghållfasthet på upp till 34 500 kPa (5 000psi).

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist