1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Verktyg och utrustning
 4. Hållare och stödplattor
 5. Festool Automotive Systems Distansplatta IP-STF

Festool Automotive Systems Distansplatta IP-STF

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Mycket mjuk platta som är perfekt för välvda delar och konturer

Ökat luftflöde ger kylande effekt vid drift

Har optimal tjocklek för slipning av välvda komponenter

Visa fler detaljer

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Mycket mjuk platta som är perfekt för välvda delar och konturer
 • Ökat luftflöde ger kylande effekt vid drift
 • Har optimal tjocklek för slipning av välvda komponenter
 • Kardborreutformningen gör att slippapper kan bytas snabbt
 • Finns i olika storlekar

Interface-Pad IP-STF från Festool Automotive Systems har en perfekt tjocklek för slipning av välvda delar med större precision och enhetlighet. Den är utformad för att vara mycket mjuk, har en multi-jetdesign, fästsystem med kardborre och är tillverkad i mycket tåligt, värmebeständigt MPE-skum.

Öka luftflödet för kylande effekt under drift och få mer effektiv dammsugning med multi-jetdesignen hos Interface-Pad IP-STF från Festool Automotive Systems. Den har en perfekt tjocklek för slipning av välvda delar med större precision och enhetlighet och minskar belastning på slipmaterialet. Interface-Pad IP-STF från Festool Automotive Systems är utformad för att vara mycket mjuk och gör att slipmaterialet flyter på ytan, vilket ger jämnare resultat på ömtåliga profiler och konturer. Multi-jetdesignen underlättar konsekvent borttagning av dammpartiklar, vilket i sin tur gör att skivan och plattan blir kylda. Den är tillverkad i mycket tåligt, värmebeständigt MPE-skum och ger enhetliga finishresultat, jämnt slitage och ökad livslängd för plattan. Plattan har kardborrefäste som gör att det går snabbt och enkelt att byta slipskiva. Kardborrefästsystemet gör att bilreparatörer kan återanvända delvis använda slippapper, istället för att slänga dem innan de är helt utslitna. Finns i olika storlekar.

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist