Scotch-Brite™ Clean & Finish rondell

  • 3M ID 7100182610
  • UPC 53134375206100

Formbara ark når in i hörn och över krökta ytor för en enhetlig finish

Konstruktionen med öppen väv motverkar igensättning och kan sköljas ren och återanvändas

Rondeller i 3D-fibermaterial ger lång livslängd och enhetlig finish

Visa fler detaljer

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Formbara ark når in i hörn och över krökta ytor för en enhetlig finish
  • Konstruktionen med öppen väv motverkar igensättning och kan sköljas ren och återanvändas
  • Rondeller i 3D-fibermaterial ger lång livslängd och enhetlig finish
  • Används med en excenterslipmaskin (Hookit™ stödplatta) för högre avverkningsfrekvens och för att täcka stora ytor

I Scotch-Brite™ Clean & Finish rondell kombineras formbara material och slipmineral för en ren, enhetlig finish utan att underminera eller skada basmaterialet. Vår Clean & Finish rondell är flexibel vilket gör det lätt att komma åt svårtillgängliga ytor och ge en enhetlig finish.

Använd Scotch-Brite™ Clean & Finish rondell när du behöver utföra finisharbeten, förberedelse inför målning, ytutjämning och mattering på svåråtkomliga ytor. Vår formbara Clean & Finish rondell fungerar bra för finish, förberedelse inför målning, ytutjämning och mattering på svåråtkomliga ytor. Den passar även finish av krökta ytor och slipning av lackade ytor. Rondellens slipmineral är utmärkt för utjämning, finish och polering av metaller, komposit och avancerade ytor. Det är ett effektivt slipverktyg för förberedelse inför målning, mattering och lättare rostborttagning. Rondellen håller sig kall och motverkar igensättning för enhetlig konditionering under produktens hela livslängd. Rondellen finns i varianter med kiselkarbid, aluminiumoxid eller talk som slipmedel. Kiselkarbid är ett syntetiskt mineral som är väldigt vasst och vanligen används i arbeten med lågt tryck, t.ex. underlagsarbeten inför målning och ytbehandling. Aluminiumoxid är hårt och kompakt mineral som ger hög avverkning och lång livslängd. Kiselkarbid bryts ned snabbare än aluminiumoxid, vilket ger en finare yta. Talk är ett milt slipmedel som kan användas för en mjuk finish eller med polermedel för en högglansig finish vid polering av topplack. Scotch-Brite slipprodukter är unika ytkonditioneringsprodukter där slipmedlet är integrerat i ett non-woven-material. Genom sättet att kombinera slipmedel med ett non-woven-material skapas ett slipande system som ger ett jämnt resultat under produktens hela livslängd. Den luftiga väven håller sig kall och blir inte igensatt. Genom att fibrerna inte får så mycket beläggning behåller slipmineralerna sin höga skäreffekt.

Föreslagna användningsområden
  • Till finish, förberedelse inför målning, och materialutjämning

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist