3M™ Hookit™ Purple Slipark 334U

  • 3M-produktnummer 334U
  • 3M ID 7000034452
  • UPC 00051131306394,04046719353491,04046719541560

Högeffektiva slipark med Hookit™-fästsystem

Högsta kvalitet så att varje finish blir enhetlig och jämn

Slippapper med lång livslängd ger mindre materialförbrukning

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 172KB)

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Högeffektiva slipark med Hookit™-fästsystem
  • Högsta kvalitet så att varje finish blir enhetlig och jämn
  • Slippapper med lång livslängd ger mindre materialförbrukning
  • Idealiskt för utslipning av lackkanter och slutslipning

3M™ Hookit™ Clean Sanding, lila slipark 334U rekommenderas för utslipning av lackkanter och slutslipning. 3M-slipmineral av toppklass ger jämnt, professionellt resultat vid reparationer. 3M™ Hookit™-fästsystemet gör återanvändning enkelt.

Med 3M™ Hookit™ Clean Sanding, lila slipark får du ett perfekt resultat vid utjämning av lackkanter och slutslipning. Hög kvalitet vid återställning och reparationer av bilkarosser. De lila sliparken är de bästa i klassen från 3M. Med dessa slipark kan du slipa snabbare vilket ökar produktiviteten och ger kortare ledtid. Samtidigt blir resultaten jämnare och av högre kvalitet. Med det återanvändbara 3M™ Hookit™-fästsystemet kan bilreparatörer använda sliparket under hela dess livslängd, vilket innebär mindre spill på verkstaden. De flexibla sliparken kan användas på olika ytor, även klarlack, glasfiber, spackel, primer, färg och plast. Arken finns i modeller utan hål eller med hål för att anslutas till dammsugare och få ännu bättre produktivitet. Arken kan användas torrt både till hand- eller maskinslipning. Arken består av en unik blandning med aluminiumoxid, Vi väljer slipmineral av aluminiumoxid vilket är ett populärt val bland branschens yrkesfolk för den snabba avverkningen och långa hållbarheten. Mineralet är ett robust och hållbart slipmedel som brister så att nya vassa slipkanter exponeras. Det används ofta vid lackreparationer tack vare den snabba avverkningen, hårdheten och styrkan. De lila slipmedlen från 3M är av högsta klass vilket betalar sig med högre livslängd, snabbare arbete, mer enhetliga resultat och reparationer av högre kvalitet. Du slipper göra om.

Resurser

Relaterade produkter

Användningsområden Handslipning, Slipning, Formning av fogmassa, Tillplattning, Allmän slipning
Baksidans vikt C-vikt
Fästtyp Kardborrelås
Korngrovlek P500
Produktform Ark
Slipmetod Maskin
Totalbredd (metrisk) 70 mm
Totallängd (metrisk) 127 mm
Typ av slipning Torr
Varumärken Hookit™

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist