3M™ Perfect-It™ Båttvätt

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Använd det separat för allmän rengöring eller som första steg i 3M™ Perfect‐It™-gelcoatfinishsystemet

Höglöddrande medel som tar bort båtföroreningar utan att påverka ytans vax

Kan användas på praktiskt taget alla båtar, från för till akter, inklusive skrov och halkfria ytor

Visa fler detaljer

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Använd det separat för allmän rengöring eller som första steg i 3M™ Perfect‐It™-gelcoatfinishsystemet
  • Höglöddrande medel som tar bort båtföroreningar utan att påverka ytans vax
  • Kan användas på praktiskt taget alla båtar, från för till akter, inklusive skrov och halkfria ytor
  • Professionellt starkt koncentrat minskar kostnaderna
  • Ingår i serien med 3M™ Perfect‐It™-produkter för gelcoatfinish
  • Om du använder produkten innan du återställer och vaxar så kommer renoveringen att ge bättre resultat

3M™ Perfect-It™-båttvätt är ett viktigt förstasteg i att uppnå en sant professionell gelcoatfinish. Detta höglöddrande medel verkar utan att ta bort vax. Det avlägsnar sot, alger, smuts och andra vanliga båtföroreningar för att skapa en ren, klar yta att ge ny finish. Det kan faktiskt användas till varje yta på båten, från för till akter.

En verkligt professionell gelcoatfinish får du om du använder 3M™ Perfect‐It™-båttvätt separat eller som ett förstasteg i 3M™ Perfect‐It™-gelcoatfinishsystemet. Båttvätten består av ett höglöddrande medel som tar bort envis båtsmuts som sot, alger och smuts från gelcoat och övriga ytor, och samtidigt är milt nog att inte påverka vaxet. Detta båttvättmedel kan faktiskt rengöra praktiskt taget alla båtytor, från för till akter. Det är också kostnadseffektivt: av det här professionellt starka koncentratet behöver du bara använda en ounce per gallon (7,5 g /liter). Från poleringsproffs till fordonsägare, 3M™ Perfect‐It™-gelcoatfinishprodukter fungerar bra på båtar, husbilar och industriella gelcoatytor – både nya och begagnade. Produkterna ingår i en stegvis process som ger en pålitlig finish varje gång, oberoende av om du använder ett, två eller tre steg av processen. Och de färgkodade flaskorna är lätta att hitta i verkstaden eller i förrådet. Hela serien med 3M-produkter som är speciellt framtagna för gelcoat innefattar 3M™ Perfect‐It™ kraftigt avverkande slipmedel, 3M™ Perfect‐It™ medelavverkande slipmedel + vax, 3M™ Perfect‐It™ lättavverkande polish + vax och 3M™ Perfect‐It™ båtvax. Produktserien är idealisk för att skapa en gelcoatfinish av professionellt utseende på båtar, husbilar och industriella arbeten.

Resurser

Relaterade produkter

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist