1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Tejper
 4. Skarvtejper
 5. 3M™ återvinningsbar dubbelhäftande skarvtejp 900

3M™ återvinningsbar dubbelhäftande skarvtejp 900

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Används för universalskarvning på många typer av lättviktigt bestruket papper.

Återvinningsbar: löses upp av vatten och alkalier, vilket hjälper till att förhindra att returpappret kontamineras av icke återvinningsbart material. Uppfyller eller överstiger kraven i TAPPI UM-213, procedur A.

Tejpen har utmärkt värmebeständighet i torktemperaturer ända upp till 204 °C.

Visa fler detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Används för universalskarvning på många typer av lättviktigt bestruket papper
 • Återvinningsbar: löses upp av vatten och alkalier, vilket hjälper till att förhindra att returpappret kontamineras av icke återvinningsbart material. Uppfyller eller överstiger kraven i TAPPI UM-213, procedur A
 • Tejpen har utmärkt värmebeständighet i torktemperaturer ända upp till 204 °C
 • Utmärkt vidhäftning: delaminerar de flesta papperstyper, inklusive många sorter av lättviktigt bestruket papper
 • Uppfyller kraven för indirekta livsmedelstillskott enligt 21 CFR 176.170 och 21 CFR 176.180

3M™ återvinningsbar dubbelhäftande skarvtejp 900 passar perfekt för permanent överlappningsskarvning på bestruket papper. Tejpen kombinerar stark omedelbar vidhäftning med utmärkt värmebeständighet.

Utmärkt för användning på bestruket lättviktspapper Kombinationen av hög omedelbar vidhäftning och mycket bra värmebeständighet gör 3M™ återvinningsbar dubbelhäftande skarvtejp 900 perfekt för lättviktigt bestruket papper, i synnerhet vid rotogravyr- och offsettryck. Tejpen fungerar även bra i många andra slutskarvstillämpningar, även med alkaliska ytbeläggningar och stearatöverdrag. Rekommenderat användningsområde: • överlappning av färdiga skarvar på ett pappersbruk. Förhindrar att returpappret kontamineras av icke-återvinningsbara material Tejpen på 0,06 mm (2,5 millitum) består av en lättviktig vävnad som har täckts på båda sidor av ett blått återvinningsbart häftämne på en återvinningsbar pappersliner som släpper lätt. Tejpen har utmärkt värmebeständighet upp till 204 °C. Att tejpen är återvinningsbar innebär att skarvarna inte behöver avlägsnas från avfallet. Tejpens vattenlöslighet tar bort risken av att returpappret kontamineras av icke-återvinningsbart material. Tejpen uppfyller eller överstiger kraven i TAPPI UM-213, procedur A, så den hjälper till att spara arbetskostnader och höja returpapprets värde. Samtliga komponenter i häftämnet och ryggen uppfyller kraven för indirekta livsmedelstillsatser enligt 21 CFR 176.170 och 21 CFR 176.180. Håll igång pressarna så att kunderna blir nöjda I årtionden har produkter från 3M hjälpt till att hålla igång arbetet i pappersbruk och tryckerier genom att förbättra produkternas kvalitet och effektivisera arbetet. Du kan lita på 3M när det gäller lösningar och service genom hela verksamheten, från skarvning av pappersfilt till tryckplåtsmontering och paketering av slutprodukten.

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist