3M™ Högpresterande dubbelhäftande tejpen 9088-200

  • 3M ID B40070391

Den 200 µm tjocka tejpen har en PET-bärare och använder en lösningsmedelsfri häftämneteknik.

Den överlägsna skjuvstyrkan vid höga temperaturer passar för en mängd tillämpningar.

Den utmärkta omedelbara vidhäftningen ger bättre prestanda.

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 863KB)

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Detaljer

Höjdpunkter
  • Den 200 µm tjocka tejpen har en PET-bärare och använder en lösningsmedelsfri häftämneteknik
  • Den överlägsna skjuvstyrkan vid höga temperaturer passar för en mängd tillämpningar
  • Den utmärkta omedelbara vidhäftningen ger bättre prestanda
  • Hög UV- och temperaturbeständighet för tillämpningar utomhus
  • Utmärkt transparens för tillämpningar i butik
  • Hög fläkstyrka för användning på en rad olika ytor
  • Enhetlig och homogen beläggning för enkel användning

Den högpresterande dubbelhäftande tejpen 9088-200 från 3M™ är den nya standarden inom industriella universaltejper. Det är en perfekt universaltejp för en rad olika användningsområden inom industri. Du kan lita på att 3M förstärker ditt varumärke och ger dig trygghet inom allt från skylttillverkning till elektronik och apparater.

Mångsidighet med ett syfte Den högpresterande dubbelhäftande tejpen 9088-200 från 3M™ är universaltejpen du har väntat på. Den här hållbara tejpen har hög fläk- och skjuvstyrka och är beständig mot UV-ljus, kemikalier och höga temperaturer. Tejpens långvariga hållfasthet gör den till ett utmärkt val för butiksskyltning, ljuslådor, skyltar, metalltillverkning, hemdekor, pappersbindning, paketering och mycket mer. Styrka och hållbarhet Den innovativa tryckkänsliga häftämnetekniken (PSA) från 3M™ gör den högpresterande dubbelhäftande tejpen 9088-200 till ett perfekt val i en mängd tillämpningar på material med låg eller hög ytenergi. Samtidigt bygger vi på vårt befintliga förtroende och vårt åtagande att sänka VOC-utsläpp. Vi uppnår kombinationen av styrka och hållbarhet genom en häftämnebeläggningsprocess utan lösningsmedel, vilket är bra för miljön, gör tejpen lättare att applicera och gör dessutom tejpen billigare.

Specifikationer

Resurser