3M™ Dubbelhäftande Polyestertejp 9832HL

  • 3M ID 7100104782

Ger utmärkt vidhäftning mot en mängd olika substrat, inklusive många skum-, plast- och filtmaterial.

Den tunna polyesterfilmbäraren ger förbättrad stabilitet och hantering

Används på spånskivor, melamin, feta plaster, trä, plywood, plast och skum

Visa fler detaljer

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Detaljer

Höjdpunkter
  • Ger utmärkt vidhäftning mot en mängd olika substrat, inklusive många skum-, plast- och filtmaterial
  • Den tunna polyesterfilmbäraren ger förbättrad stabilitet och hantering
  • Används på spånskivor, melamin, feta plaster, trä, plywood, plast och skum
  • Kraftig #83 polycoatad kraftpappersliner som är perfekt vid utstansning och konvertering
  • Temperaturprestanda upp till 121 °C vid kortvarig exponering och upp till 66 °C vid långvarig exponering

3M™ Dubbelhäftande tejp 9832HL ger stark omedelbar vidhäftning och bra hållfasthet mot en rad olika substrat. Den tunna polyesterfilmbäraren ger extra stabilitet och gör tejpen enklare att hantera och använda under skärning och utstansning. Den används vanligtvis på spånskivor, melamin, feta plaster, trä, plywood, plast och skum.

Den är enkel att använda och är perfekt för utstansning och laminering. Dubbelhäftande tejp kan vara ett alternativ till lim, skruvar och nitar. Den används ofta vid till exempel laminering av skum och montering av packningar i generella industriella tillämpningar. Rekommenderade användningsområden Generell laminering av skum Kantförsegling Montering av packningar Montering av melamin Lösningsmedelsfritt akrylhäftämne ger starka och permanenta fogar 3M™ Akrylhäftämne 300MP ger utmärkt vidhäftning på många olika typer av skum-, plast- och filtsubstrat, och har bra skjuvstyrka vid höga temperaturer. 3M™ Dubbelhäftande tejp 9832HL har en tunn, tålig polyesterfilmbärare (PET) mellan häftämnesskikten som gör den starkare och enklare att hantera. Dubbelhäftande tejp har en mängd olika vidhäftningstillämpningar Dubbelhäftande (ibland kallad dubbelsidig) tejp består av en film- eller non-woven-tissuebärare som är belagd med tryckkänsligt häftämne på båda sidor. Självhäftande tejp kan appliceras för hand eller med hjälp av en lamineringsutrustning. Bättre idéer genom forskning och innovation Inom vår 3M tejp och limdivision, stödjer vi oss på forskning inom vidhäftningsområdet för att ta fram innovativa lösningar som förbättrar design- och tillverkningsprocesser hos företag över hela världen. Tekniken gör att våra kunder kan leverera konkurrenskraftiga produkter snabbare och effektivare till marknaden.

Propiedades Específicas