1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Tejper
 4. Dispensrar och Kit
 5. Handhållare
 6. Scotch® Packtejpdispenser H183, justerbar brom, för tejper upp till 75 mm

Scotch® Packtejpdispenser H183, justerbar brom, för tejper upp till 75 mm

 • 3M ID 7000031099
 • UPC 00021200618505

Pistolhandtaget gör den enkel att använda med en hand

För utmatning av tejp med en bredd på upp till 72 mm

Lättviktig, handhållen dispenser som är lätt att kontrollera

Visa fler detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Detaljer

Höjdpunkter
 • Pistolhandtaget gör den enkel att använda med en hand
 • För utmatning av tejp med en bredd på upp till 72 mm
 • Lättviktig, handhållen dispenser som är lätt att kontrollera

Scotch® Handhållare H183 har ett pistolhandtag som gör det möjligt för användaren att applicera, kapa och polera en upp till 7,6 cm bred tejpbit med en enkel handrörelse.

Scotch® Handhållare rymmer en packtejpsrulle på upp till 100 meter med en maximal bredd på 72 mm. Den navmonterade justerbara bromsen kontrollerar spänningen för att hjälpa användaren att fördela tejpen längs lådans öppning och förhindra spill. H183 är tillverkad av metall och slitstark plast, och är tillräckligt robust för att användas för stora volymer, lagerhantering och andra arbetsmiljöer. Scotch® Manuell handhållare är ett viktigt verktyg där produkter bearbetas, packas om eller förbereds för leverans. Konsumentprodukter, elektronik, livsmedel, generell industri, vård, verkstäder, papper, tryck, lager, industrilokaler, leverans för e-handel och återförsäljare är några av de områden där det här praktiska verktyget används. Förutom att försluta lådor kan det också användas till hopslagning, förstärkning, buntning och andra arbetsmoment. Handhållna kartongförslutare finns i en vikt och storlek som passar nästan alla produktionskrav.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.