3M™ HoldFast 70 Spraylim

  • 3M ID 7100138478
  • UPC 50051115639413,00051115639418

Skapar snabbt permanenta fogar på många olika substrat, inklusive polystyren, avrinningsplåt, fiberglas, isolering samt skum- och textilmaterial.

Limmet fäster nästan omedelbart och har en lång öppentid.

Det unika sprutmönstret ger låg genomblödning och passar perfekt för oregelbundna eller porösa substrat.

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Säkerhetsdatablad (PDF, 0B)

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Skapar snabbt permanenta fogar på många olika substrat, inklusive polystyren, avrinningsplåt, fiberglas, isolering samt skum- och textilmaterial
  • Limmet fäster nästan omedelbart och har en lång öppentid
  • Det unika sprutmönstret ger låg genomblödning och passar perfekt för oregelbundna eller porösa substrat
  • Fäster på polystyren utan att skada materialet eller ytan
  • Fäster på polystyren utan att skada materialet eller ytan

3M™ HoldFast 70 cylinderspraylim är ett extremt mångsidigt och snabbt vidhäftande spraylim i industriklass. Det har ett unikt sprutmönster som är brett och nätformat, vilket är lämpligt för att sammanfoga en mängd olika substrat, inklusive polystyren. Kort torktid och lång öppentid ger dig möjlighet att anpassa det efter dina egna behov. Limmet fungerar effektivt för att vattentäta och fuktsäkra.

3M™ HoldFast 70 cylinderspraylim skapar snabbt permanenta fogar på många olika substrat, inklusive polystyren, avrinningsplåt, fiberglas, isolering samt skum- och textilmaterial. Det är även lämpligt för vattentätning och fuktsäkring. Den höga halten fast substans ger god täckning och minskar mängden lim som sugs in i underlaget samtidigt som kraften maximeras. Det här limmet används ofta inom bygg, specialfordon, husbilar, prefabricerade hus och HVAC och levereras förpackat i tryckcylindrar för enkel användning och underhållsfri applicering. Ytterligare spraytillbehör krävs och säljs separat. 3M spraylim – Slutna och trycksatta 3M-cylindrar ger portabel, spraybar sammanfogningskraft. De är portabla och kräver endast minimala investeringar och underhåll av utrustning. Varje cylinder är sluten, trycksatt och redo att användas direkt. De optimerade spraymönstren minimerar slöseri och maximerar täckning. 3M erbjuder ett komplett utbud av innovativa spraylim som är nödvändiga delar i en mängd industriella tillämpningar, från flygplan till träbearbetning. Med spraylim från 3M, räcker ett snabbt tryck för att fästa papper, plast, kartong, skum, metall och mycket mer. De flesta spraylim från 3M har dessutom ett kontrollerat sprutmönster som hjälper till att minimera översprutning, rengöring och spill.

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist