3M™ Omplaceringsbart spraylim 75, Transparent, 500 ml

 • 3M ID 7000116775
 • UPC 05900422098522

Precisionskontroll med fingrarna ger minimal översprutning och minskar avfall och rengöring.

Limmets formulering gör att det inte tränger igenom, så att du kan använda limmet till att sammanfoga känsliga substrat utan att skada materialen.

Limmet förblir klibbigt så att du kan placera om materialen flera gånger.

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Säkerhetsdatablad (PDF, 0B)

Detaljer

Höjdpunkter
 • Precisionskontroll med fingrarna ger minimal översprutning och minskar avfall och rengöring
 • Limmets formulering gör att det inte tränger igenom, så att du kan använda limmet till att sammanfoga känsliga substrat utan att skada materialen
 • Limmet förblir klibbigt så att du kan placera om materialen flera gånger
 • Formuleringen rinner inte ut och fläckar inte ner materialet, vilket ger en pålitlig och effektiv prestanda
 • Torkar till en genomskinlig, jämn limsträng som inte rynkar sig på de flesta material och ger ett rent utseende

3M™ omplaceringsbart spraylim 75 är ett mångsidigt, tryckkänsligt spraylim som passar för att tillfälligt fästa eller placera lättviktsmaterial för uppvisning eller före slutlig montering. Limmet fäster på sekunder men har en extra lång öppentid, vilket gör att material kan lyftas och omplaceras.

Efter att limmet har sprayats på en yta har det en öppentid på från fem sekunder upp till flera timmar, och den låga fläkstyrkan gör det möjligt att lyfta och omplacera även lättviktsmaterial flera gånger. Spraylim 75 är ett klart lim som inte tränger genom, missfärgar eller rynkar de flesta material. Det tränger inte heller genom tunna underlag som folie, papper eller tyg. 3M Flyttbart spraylim 75 är lämpligt till att fästa papper, vävnad, papp, acetatfilm, folie, tyg, plastfilm, gummi osv. till sig själva och till metall, trä, glas och hårdplast. Det används ofta i tillskärning för att hålla mönster på plats istället för att använda nålar eller för att förhindra att överföringar flyttas vid tryckning. Ett annat användningsområde är att fästa borttagbara etiketter. Vårt spraylim passar också perfekt i produktionslinjer där delar måste hållas på plats temporärt före slutlig montering. Vi har utformat det här mångsidiga spraylimmet så att det torkar till en genomskinlig, jämn limsträng som inte rynkar sig, utan ger en ren yta som inte spricker med tiden. Exempel på tillämpningar är att hålla fast emblem och märken som ska sys, fixera lättviktsmaterial, hålla t-shirts vid screentryck och tillfälligt hålla pappersmaskering på plats.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Appliceringstemperatur från (Celsius) -20 ℃
Appliceringstemperatur till (Celsius) 50 ℃
Behållarstorlek (metrisk) 500 Millilitre
Form Aerosol
Häftämnestyp Syntetisk elastomer
Produkttyp Spraylim
Sprutmönster Imma
Varumärken 3M™
Värmebeständighet 110 grader Fahrenheit
Värmebeständighet (Celsius) 43 °C
Öppen tid 3 hr