3M™ efterformningsbart lim med hög styrka 94 CA

  • 3M ID B40069395

Formuleringen har en hög halt fast substans, vilket ökar täckningen och ger tillförlitliga fogar med låg uppsugning i materialet.

Unikt sprutmönster som ger en styrka som tillåter efterformning.

Snabbtorkande formel snabbar upp monteringen.

Visa fler detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Detaljer

Höjdpunkter
  • Formuleringen har en hög halt fast substans, vilket ökar täckningen och ger tillförlitliga fogar med låg uppsugning i materialet
  • Unikt sprutmönster som ger en styrka som tillåter efterformning
  • Snabbtorkande formel snabbar upp monteringen
  • Hög värme- och fuktbeständighet skyddar fogarna

3M™ efterformningsbart lim med hög styrka 94 CA är ett cylinderspraylim som appliceras i ett unikt sprutmönster. Det ger starka, efterformningsbara fogar på en mängd olika krävande substrat, såsom dekorativa lamineringar, metall och vissa gummimaterial. Limmet är utformat för att skapa starka fukt- och värmebeständiga fogar (upp till 98 °C/210 °F).

Limmet används vanligtvis i tillämpningar som involverar träbearbetning, möbler och specialfordon eller i marina sammanhang. Vi har paketerat limmet i smidiga tryckbehållare för enkel och underhållsfri applicering. 3M™ Efterformningsbart lim med hög styrka 94 CA är ett resultat av vår hållbarhetsstrategi. Det innehåller inte några klorfluorkolföreningar (CFC) som skadar ozonlagret. Våra slutna och trycksatta 3M-cylindrar ger portabel, spraybar sammanfogningskraft. De är portabla och kräver endast minimala investeringar och underhåll av utrustning. Varje cylinder är sluten, trycksatt och redo att användas direkt. De optimerade spraymönstren minimerar slöseri och maximerar täckning. Vi erbjuder ett komplett utbud av innovativa spraylim som är nödvändiga delar i en mängd industriella tillämpningar, från flygplan till träbearbetning. Med spraylim från 3M, räcker ett snabbt tryck för att fästa papper, plast, kartong, skum, metall och mycket mer. De flesta spraylim från 3M har ett kontrollerat sprutmönster som hjälper till att minimera översprutning, rengöring och spill.

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist