1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Slipprodukter
 4. Handhållna slipverktyg
 5. Block
 6. Slipblock
 7. 3M™ Hookit™ Slipbräda, 111 mm x 762 mm, styv, 83497

3M™ Hookit™ Slipbräda, 111 mm x 762 mm, styv, 83497

 • 3M ID 7000045684
 • UPC 00051144834976

Lätt konstruktion gör slipbrädan lätt att hantera

Upphöjt handtag ger extra kontroll och komfort

Storleken på 750 x 120 mm. och den balanserade konstruktionen är perfekt för utjämning, slipning och finisharbete

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Lätt konstruktion gör slipbrädan lätt att hantera
 • Upphöjt handtag ger extra kontroll och komfort
 • Storleken på 750 x 120 mm. och den balanserade konstruktionen är perfekt för utjämning, slipning och finisharbete
 • Används med 3M™ Hookit™-slipark för säker, kostnadseffektiv slipning

Gör utjämning, slutarbete och slipning av båten enklare och effektivare med 3M™ Hookit™-långkloss för båtslipning. Den lätta klossen har olika nivåer på greppet så att du utan ansträngning kan handskas och arbeta säkert med den. Den är avsedd att användas med våra Hookit™-pappersslipark så att du sparar tid och pengar när du slipar marina ytor.

Välj ett tufft och mångsidigt verktyg för utjämning, slipning, och slutfinish av båtar med 3M™ Hookit™-långkloss för båtslipning. Vår lätta långkloss på 750 x 120mm har olika nivåer på greppet så att du utan ansträngning kan handskas och arbeta säkert med den. Den balanserade modellen är idealisk för många arbeten på båtar, från slipning av fribord och däck till finisharbete på nitar och svetsfogar. Genom vårt Hookit™-kardborrefäste på brädorna kan du också använda den till Hookit™-sliparken, vilket sparar tid och pengar. På brädans undersida finns öglor i borstad nylon som omedelbart fäster i de J‐formade krokarna på Hookit™-sliparken. Det är enkelt: sätt bara fast arket och börja slipa. Arken tas bort rent och enkelt och det går bra att återanvända dem om och om igen.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Användningsområden Ytförberedelse
Fästtyp Kardborrelås
För arkets bredd (metrisk) 11.43 cm
För arkets längd (metrisk) 76.2 cm
Produkttyp Tavla
Typ av slipfäste Kardborrelås
Typ av slipning Torr
Vakuumhjälp Ja
Varumärken Hookit™