1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Kontorsvaror
 4. Tillbehör för förpackning och frakt
 5. Hängare
 6. 3M™ Produkthängare 1074, Transparent, 25 mm x 50 mm, Mini, 1000 block om 10 Hängare

3M™ Produkthängare 1074, Transparent, 25 mm x 50 mm, Mini, 1000 block om 10 Hängare

 • 3M ID 7000051823
 • UPC 00021200622250

Fäster omedelbart på krympförpackade förpackningar, kartonger och produktytor

Polyesterbaksida motstår nötning, delning och kantrivning

Transparent tejp täcker inte förpackningstext eller tryck

Visa fler detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Detaljer

Höjdpunkter
 • Fäster omedelbart på krympförpackade förpackningar, kartonger och produktytor
 • Polyesterbaksida motstår nötning, delning och kantrivning
 • Transparent tejp täcker inte förpackningstext eller tryck

3M™ Hängare 1074 har utformats för snabb vidhäftning på en produkts yta för att det ska vara möjligt att hänga upp produkten. De här hängarna passar utmärkt för att hänga upp krympförpackade paket och för reparation av skadade förpackningar i butiker, t.ex. sönderrivna hål i hängande kartonger.

3M™ Hängare 1074 har en genomskinlig polyesterbaksida som är beständig mot nötning, delning och rivning, och text och bilder på förpackningen syns igenom den. Den har ett runt hål som kan användas med enkla krokar. 3M™ Hängare 1074 har en biaxiellt orienterad baksida av polyesterfilm med ett tryckkänsligt smälthäftämne av gummiharts och är laminerad på en överdel av polyester. Den är 13,5 µm tjock med en vidhäftning på 0,38 Nm, en dragstyrka på 5 Nm och brottöjning på 130 %.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.