3M™ säkerhetstejp 5700

  • 3M ID B40068073

Tejpen går snabbt att applicera och är redo att användas direkt

Vinyltejpens tydliga diagonala ränder i vitt och svart är lätta att se samtidigt som de sitter säkert på plats

Tejpen kan sträckas ut och formas efter böjda ytor samt runt hörn

Visa fler detaljer

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Tejpen går snabbt att applicera och är redo att användas direkt
  • Vinyltejpens tydliga diagonala ränder i vitt och svart är lätta att se samtidigt som de sitter säkert på plats
  • Tejpen kan sträckas ut och formas efter böjda ytor samt runt hörn
  • Tejpen har lång livsländ och står emot nötning, mattning, fukt och väder
  • Tejpen går att ta bort i ett stycke utan att lämna häftämnesrester

3M™ säkerhetstejp 5700 har tagits fram för att tydligt markera filer, farozoner, utstickande utrustning och lågt hängande föremål i fabriker och lagerlokaler samt på sjukhus. Vinyltejpens tydliga diagonala ränder i vit och svart är lätta att se och kan hjälpa till att förhindra olyckor.

Till skillnad från varningstejper utan häftämne har den här tejpen ett gummibaserat häftämne som snabbt fäster på en rad olika ytor. Tejpen är dessutom lätt att ta bort och lämnar inga rester som behöver städas bort. Tejpen är flexibel och slitstark, och det går att forma den efter hörnor, böjar och ojämna ytor. Den tåliga säkerhetstejpen från 3M™ har lång livstid tack vare den kraftiga vinylbaksidan och det tryckkänsliga gummibaserade limmet. Tejpen är även beständig mot de flesta vanliga lösningsmedel, inklusive syror och alkalier. Vinyltejper fungerar utmärkt som universaltejp för bland annat säkerhetsmarkering, färgkodning, slitskydd, maskering, tätning och skarvning. Vinyltejp kan användas för att markera filer istället för att måla dem, vilket tar bort ventilationsbehovet. Eftersom vinyltejper är lättare att ta bort och inte lämnar rester är de dessutom en mångsidigare och billigare lösning än målarfärg.