1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Sammansättningar och polermedel
 4. Polerdynor till motorhuv
 5. 3M™ Perfect-It™ Quick Connect Polerrondell, Quick Connect System, gul, veckad, 150 mm, 50879

3M™ Perfect-It™ Quick Connect Polerrondell, Quick Connect System, gul, veckad, 150 mm, 50879

 • 3M ID 7100094457
 • UPC 04054596194007

Skapar en mjuk yta för att applicering av 3M-polermedel

Våffelytan ger en jämn kontaktyta som utan överskottsvärme skapar jämn hantering över kurvor

Tar snabbt bort poleringsrepor när de används med 3M™ Perfect-It™ färgkodat system.

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Skapar en mjuk yta för att applicering av 3M-polermedel
 • Våffelytan ger en jämn kontaktyta som utan överskottsvärme skapar jämn hantering över kurvor
 • Tar snabbt bort poleringsrepor när de används med 3M™ Perfect-It™ färgkodat system
 • Rondeller kan användas med antingen tryckluftsdrivna eller elektriska polermaskiner med variabel hastighet för att ge önskad slutfinish

3M™ Perfect-It™ Quick Connect Polerrondell är en mjuk skumpoleringsrondell som används för att polera bort fina repor som skapats av poleringssteg. Över ytor med konturer ger våffelytan dig större kontaktyta än rondeller med platta ytor. Den minimerar värmeuppbyggnad under polering och hjälper till att eliminera sliprepor. Det hjälper också rondellen att hålla lacket och minskar slingring.

Vi designade dessa poleringsrondeller för att användas tillsammans med vårt 3M™ Perfect-It™-färgkodade system av polermedel och sammansättningar. När den finaste finishen krävs tar polerrondellen bort de sliprepor som lämnats från polering av antingen skum- eller ullrondeller. De slutliga resultaten beror på vilken kombination av ytbeläggning, polermedel och verktyg som används. Våra poleringsrondeller har tagits fram för möta den unika kemiska sammansättningen av moderna färg- och klarlacksteknologier. Poleringsrondeller är överlag mindre aggressiva och ger en finare yta än dylika i ull. De arbetar mellan 1200 och 2000 rpm för att ta bort fina rispor, sliprepor och ytskador. Skumpolerrondeller används tillsammans med maskinpolermedel och är lämpliga att använda med roterande och slumpmässiga excenterslipar. Vårt 3M™ Perfect-It™-system skapades för att producera utställningsfinish med djup färg och rik glans. Genom stadierna av en reparation använder vårt system en progressiv serie av slipmedel, polerrondell och upphovsrättsskyddade polermedel. Stadierna består av slipning, förfining av repor, polering, maskinpolering och vid behov eliminering av sliprepor på mörka färger. Nivån av arbete och stadier som krävs för färgreparation beror på hur allvarliga lackfelen är. 3M™ Perfect-It™ färgkodade system ger en effektiv, individuell lösning för alla nivåer av klarlack och färgreparation.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Antal sidor 2
Användningsområden Borttagning av virvelmärke, Buffring och polering, Färgfinish-lösning, Polering
Form Rund
Färg Gul
Kornstorlek Fin
Material Foam
Maximal hastighet 4500 rpm
Produkttyp Polerkudde
Total diameter (metrisk) 150 mm
Varumärken Perfect-It™
Ytstil Våfflat

Relaterade Produkter