3M™ Lammullsrondell

  • 3M ID 7100015405
  • UPC 00051131057043,50051131057048

Tar bort finishsliprepor och andra defekter från lackytan

Snabbavverkande sliprondell

Garn av otvinnad ull gör det enkelt att arbeta på stora ytor

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Tar bort finishsliprepor och andra defekter från lackytan
  • Snabbavverkande sliprondell
  • Garn av otvinnad ull gör det enkelt att arbeta på stora ytor
  • Utformat för att användas med 3M™ Hookit™ snabbkopplingssystem
  • Behöver ett nytt basvärde??

Använd 3M™-ullsliprondellen med 3M-fästsystemet till slipmedel för att slipa målade, transparenta och kompositytor. Välj mellan 100 % ull eller finare 60/40-ullblandning, för olika slags jobb. Används med vårt Hookit™-fästsystem, för snabba byten. Få en perfekt finish.

Få en perfekt finish med 3M™-ullsliprondellen och slipa effektivt målade, transparenta och kompositytor. Vår sliprondell är avsett att användas med slip- och fästsystem från 3M, för effektivitet och bra resultat. Välj mellan 100 % ull eller finare 60/40-ullblandning, vilket som passar jobbet. Våra dubbelsidiga rondeller av otvinnad ull har en styv, tålig centrumhubb som stöder ullsliprondellen under plana eller aggressiva slipprocesser. Med den tjocka rondellen kan du lätt arbeta över stora ytor. Du fäster enkelt rondellens skruv på excenterslipmaskiner eller andra elverktyg, med 3M™ adapter, 05710. Använd vår enkelsidiga rondell med ullblandning för utjämning av lackdefekter under slipning av bilkarossen. Den är avsedd att användas med vårt Hookit™-fästsystem, ett kardborresystem som fungerar mellan stödplattor och fästplattor och sparar tid tack vare de snabba bytena. Alla våra ullsliprondeller är avsedda att användas med vårt Perfect-it™-lackfinishsystem, för att ge bästa effekt under lackeringsprocessens slutskede. I systemet ingår rondeller och rondeller för repborttagning, slipmedel, polish och tvättmedel.

Propiedades específicas

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Relaterade produkter

3M™ , ullsliprondell3M™ Lammullsrondell
Antal sidor 2
Användningsområden Buffring och polering, Polering, Ytreparation, Finisharbete
Form Rund
Fästtyp Skruvfattning
Material Ullmix
Produktform Polerdyna
Total diameter (metrisk) 203 mm
Typ Polering
Varumärken 3M™
Ytstil Slät