3M™ Svetspapper

  • 3M ID 7000045694
  • UPC 00051131059160,50051131059165

Welding and Spark Deflection Paper skyddar vertikala ytor från gnistor och svetsloppor

Rekommenderas vid svetsning eller slipning

Självhäftande baksida gör appliceringen enkel

Visa fler detaljer

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Welding and Spark Deflection Paper skyddar vertikala ytor från gnistor och svetsloppor
  • Rekommenderas vid svetsning eller slipning
  • Självhäftande baksida gör appliceringen enkel
  • Går att flytta och justeras för upprepad användning
  • Enkelt att klippa till anpassad storlek

3M™ Welding and Spark Deflection Paper skyddar angränsande vertikala ytor mot svetsloppor och slipgnistor. Vårt svårantändliga papper har en självhäftande baksida och kan enkelt appliceras på vertikala ytor. Den självhäftande baksidan gör att svetspapperet enkelt kan flyttas allteftersom arbetet fortskrider.

3M™ -Welding and Spark Deflection Paper mot svetsloppor och gnistor, skyddar vertikala ytor från svetsloppor och gnistor som flyger vid svetsning eller slipning. Vårt svårantändliga papper har en självhäftande baksida och kan enkelt appliceras på vertikala ytor. Självhäftningen gör det enkelt att vid behov flytta och ta bort pappret. Samma papper kan flyttas flera gånger allteftersom arbetet fortskrider. Vårt skyddspapper rekommenderas för att skydda bilglas, målade metallark, fästen till billysen och många andra vertikala ytor. Vi rekommenderar att pappret används så att du inte behöver byta ut bildelar som skadas av gnistor och svetsloppor. Pappret kan klippas i en storlek som passar det specifika arbetet. *Obs! Produkten ska inte användas på horisontella ytor, som tak, däck, huvar, mattbeläggning eller golvpaneler. Det tål inte hettan från gnistor eller svetsloppor om de tillåts ligga kvar på pappret, utan kommer att få brända hål. Till horisontella ytor eller ytor där gnistorna ligger kvar på ytan tills de har svalnat, rekommenderar vi 3M™ High Performance Welding Drape (art.nr 05919). Om du låter gnistor ligga kvar på horisontella ytor kan det leda till att det skyddade området brännskadas.

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist