1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Tejper
 4. Flexotejper
 5. 3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1040

3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1040

Kundens artikelnummer E1040183M ID 7000049173UPC 50048011568039
 • Vit plåtmonteringstejp för flexografi med häftämne med luftutsläpp.
 • 1,02 mm tjocklek.
 • Normal densitet.
 • Enhetlig tjocklekskontroll gör det möjligt att använda flera skumdensiteter på ett tryckjobb för att optimera tryckets kvalitet.
 Mer...
Se alla detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer
Appliceringstjocklek (metrisk)
1,016 mm
Branscher
Tryck
Composite Sleeves
Ja
Färg
Vit
Förpackningsstorlek
1
Häftämnestyp
Annat akrylat
Luftutsläpp
Ja
Primär liner
Belagd polyester
Produktform
Rulle
Regleringsnyckel
AD-00526
Ryggmaterial
Polyetylenskum
Tjocklek på primär skyddsremsa (metrisk)
0,11 mm
Tjocklek på ryggmaterial (metrisk)
1,017 mm
Totalbredd (metrisk)
457,2 mm
Totallängd (metrisk)
15,24 m
Total tejptjocklek utan liner (metrisk)
1,07 mm
Tryckkvalitet
Kombinationstryck – Standard
Urethane Sleeves
Ja
Utskriftskvalitet (serie)
10 Series
Varumärke
Cushion-Mount™
Detaljer
 • Vit plåtmonteringstejp för flexografi med häftämne med luftutsläpp.
 • 1,02 mm tjocklek.
 • Normal densitet.
 • Enhetlig tjocklekskontroll gör det möjligt att använda flera skumdensiteter på ett tryckjobb för att optimera tryckets kvalitet.
 • Linern skapar mikrokanaler på de båda vidhäftande ytorna för lättare montering. Korsmönstret möjliggör luftutsläpp mellan tejpen och cylindern/hylsan och mellan tejpen och plåten. Produktiviteten förbättras, den totala hanteringstiden minskas och tryckdefekter försvinner.

Montera dina fotopolymerplåtar på tryckcylindrar med 3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1040. Den vita dubbelhäftande skumtejpen på 1,02 mm har en funktion för luftutsläpp och är lätt att ta bort från plåten. Den används för kombinationsjobb.

3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1040 har utformats för att montera flexografiska tryckplåtar på cylindrar eller hylsor, och har ett häftämne som förenklar monteringen. Tejpen ger högkvalitativa resultat vid normalt kombinationstryck och passar för att kombinera enfärgstryck och återgivning av färgtoner, där solida färger och processfärger är lika viktiga. Linern skapar mikrokanaler på de båda vidhäftande ytorna för lättare montering. Korsmönstret skapar ett permanent och oavbrutet nätverk av mikrokanaler i häftämnet, vilket möjliggör luftutsläpp mellan tejpen och cylindern/hylsan och mellan tejpen och plåten. Häftämnet på sidan av tejpen med liner (plåtsidan) är utformat för att montera fotopolymerplåtar. Det har utmärkt hållfasthet på tryckpressen, och lämnar inga rester på plåten vid nedmontering. Häftämnet på sidan av tejpen utan liner (cylindersidan) är utformat för montering på flexografiska tryckcylindrar eller -hylsor. Det förenklar monteringen och lämnar inga rester vid nedmontering.