3M™ Cushion-Mount™ Plus Klichémonteringstejp L1720

  • 3M ID 7100136621

Den turkosa plåtmonteringstejpen för flexografi har ett häftämne som möjliggör luftutsläpp och tål bläckföroreningar, vilket gör det enkelt att ta bort den från plåten utan att lämna rester.

0,51 mm tjocklek.

Medelhård.

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 203KB)

Detaljer

Höjdpunkter
  • Den turkosa plåtmonteringstejpen för flexografi har ett häftämne som möjliggör luftutsläpp och tål bläckföroreningar, vilket gör det enkelt att ta bort den från plåten utan att lämna rester
  • 0,51 mm tjocklek
  • Medelhård
  • Linern skapar mikrokanaler på de båda vidhäftande ytorna för lättare montering. Korsmönstret möjliggör luftutsläpp mellan tejpen och cylindern/hylsan och mellan tejpen och plåten. Produktiviteten förbättras, den totala hanteringstiden minskas och tryckdefekter försvinner
  • Den nya häftämnesteknologin minskar skador på plåten

Montera dina fotopolymerplåtar på tryckcylindrar med 3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp L1720. Den turkosa dubbelhäftande skumtejpen på 0,51 mm har en funktion för luftutsläpp och tål bläckföroreningar, vilket gör det enkelt att ta bort den från plåten utan att lämna rester. Den används för kombinationsjobb med mestadels solida färger.

3M™ Cushion-Mount™ Plus plåtmonteringstejp E1720 har utformats för att montera flexografiska tryckplåtar på cylindrar eller hylsor, och har ett häftämne som förenklar monteringen. Den nya häftämnesteknologin som används på tejpsidan mot plåten har tagits fram för att det ska krävas mindre kraft för att ta bort plåten när bläckföroreningar förekommer på de flexografiska tryckplåtarna. Tejpen L1720 erbjuder hög kvalitet i tryckprojekt där du har något mer solida färger i en kombination av enfärgstryck och rasterbilder. Linern skapar mikrokanaler på de båda vidhäftande ytorna för lättare montering. Korsmönstret skapar ett permanent och oavbrutet nätverk av mikrokanaler i häftämnet, vilket möjliggör luftutsläpp mellan tejpen och cylindern/hylsan och mellan tejpen och plåten. Häftämnet på sidan av tejpen med liner (plåtsidan) är utformat för att montera fotopolymerplåtar. Det har utmärkt hållfasthet på tryckpressen, och lämnar inga rester på plåten vid nedmontering. Häftämnet på sidan av tejpen utan liner (cylindersidan) är utformat för montering på flexografiska tryckcylindrar eller -hylsor. Det förenklar monteringen och lämnar inga rester vid nedmontering.

Propiedades Específicas

Resurser

Relaterade Produkter

Appliceringstjocklek (metrisk) 0.508 mm
Färg Blågrön
Häftämnestyp Annat akrylat
Ryggmaterial Foam
Tjocklek på ryggmaterial (metrisk) 0.559 mm
Totalbredd (metrisk) 1371.6 mm
Totallängd (metrisk) 22.86 m
Varumärken Cushion-Mount™