1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Tejper
 4. Maskerings- och papperstejper
 5. Papperstejper
 6. Scotch® Maskeringstejp 250, Gulbrunt, 25 mm x 55 m, 0.15 mm

Scotch® Maskeringstejp 250, Gulbrunt, 25 mm x 55 m, 0.15 mm

 • 3M ID 7000001488
 • UPC 00021200028762

Lätt att ta bort från färg, plätering och pulverlack

Aggressivt, tryckkänsligt häftämne ger omedelbar vidhäftning

Speciell baksida av flatback-papper motverkar revor

Visa fler detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Detaljer

Höjdpunkter
 • Lätt att ta bort från färg, plätering och pulverlack
 • Aggressivt, tryckkänsligt häftämne ger omedelbar vidhäftning
 • Speciell baksida av flatback-papper motverkar revor

Scotch® Flatback maskeringstejp 250 är en tejp som används för att kvalitetskontrollera färgvidhäftning. Den har hög fläkstyrka och en stark flatback-pappersbaksida. Den är perfekt för buntning och inslagning.

Stark vidhäftning, ren borttagning Scotch® Flatback-maskeringstejp 250 har ett gummibaserat häftämne som omedelbart fäster vid ett stort antal ytor. Den lossnar lätt och lämnar inga rester, vilket gör den perfekt för att kvalitetskontrollera färgvidhäftning. Den speciella flatback-pappersbaksidan har god dragstyrka för att motstå brott. Tejpen dras av från rullen på ett kontrollerat sätt och är samtidigt lätt att riva och applicera. Flatback-maskeringstejp 250 används vanligtvis för vidhäftning och fungerar också bra för allmän vidhäftning och buntning där en starkare pappersbaksida behövs. Perfekt för användning i temperaturer upp till 52 °C i upp till 30 minuter. Rekommenderade användningsområden Kan användas för att kvalitetskontrollera färgvidhäftning Allmän vidhäftning och buntning Certifierad testning Vår Scotch® Flatback-maskeringstejp 250 är designad med användaren i åtanke. Rullen är märkt med ett tillverkningsdatum för att säkerställa att du alltid känner till produktens hållbarhet. För att uppnå bästa resultat bör du använda Scotch® Flatback-maskeringstejp 250 inom 18 månader från tillverkningsdatumet. På grund av dess unika egenskaper har Scotch® Flatback-maskeringstejp 250 certifieras enligt ASTM D 6123/D 6123M-97. Scotch® Flatback-maskeringstejp 250 har testats enligt ASTM D-3359. Den testmetoden stöder eller föreslår dock inte att någon speciell tejp måste användas. Designad och tillverkad för minst 66,96 kg/m vidhäftning på stål enligt ASTM D-3330, metod A.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.