1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Lim, tätningsmedel och fyllmedel
 4. Konstruktionslim
 5. Snabblim
 6. 3M™ Scotch-Weld™ Ytoberoende snabblim SI1500, 20 g

3M™ Scotch-Weld™ Ytoberoende snabblim SI1500, 20 g

 • 3M ID 7100040836

Ytoberoende för naturliga underlag, läder, kork och trä.

Den trögflytande konsistensen ser till att limmet inte rinner in i fogar och vrår.

Limmet är perfekt lämpat för att fylla ut hål och fäster till en mängd olika ytor.

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Säkerhetsdatablad (PDF, 0B)

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Detaljer

Höjdpunkter
 • Ytoberoende för naturliga underlag, läder, kork och trä
 • Den trögflytande konsistensen ser till att limmet inte rinner in i fogar och vrår
 • Limmet är perfekt lämpat för att fylla ut hål och fäster till en mängd olika ytor
 • Den ytoberoende formeln minimerar förberedelserna
 • En enda droppe ger draghållfasthet på upp till 19MPa

Vi utvecklade 3M™ Scotch-Weld™ ytoberoende snabblim SI1500 för att hantera vissa unika utmaningar. Det är ett tjockflytande snabblim som fäster ojämna, porösa, förorenade och sura underlag, inklusive trä, kartong, fanér, tyg, kork och läder. Det här snabblimmet är perfekt för att fylla ut små hål, och den snabba härdningen ser till att du fort kan gå vidare.

3M™ Scotch-Weld™ ytoberoende snabblim SI1500 är ett ytoberoende cyanoakrylat. Ytoberoende snabblim är perfekta för svåra material och ytor. Vissa ytor, som en del träslag, är sura eller basiska av naturen och förhindrar att vanliga cyanoakrylat härdas. Normala cyanoakrylat behöver en PH-neutral omgivning för att härda. Vår produkt förlitar sig inte lika mycket på ytfukt för härdning som vanliga cyanoakrylat och den tjockflytande konsistensen är bra på att fylla ut hål. Kort härdningstid är perfekt för snabb industriell produktion. Vad är snabblim? Snabblim är cyanoakrylatbaserade lim som är starka och snabbverkande och som används i många tillämpningar i hemmet och i industrin. I allmänhet är de akrylhartser eller andra kemiska hartser som snabbt bildar polymerer i kontakt med vatten (särskilt hydroxidjoner) och bildar långa, starka kedjor som fäster ihop ytorna. Cyanoakrylat har vanligtvis en kort förvaringstid. I vätskeform består cyanoakrylat av monomerer av cyanoakrylatmolekyler. Beroende på avsedd användning, eller för enklare hantering, kan ett cyanoakrylatlim utformas med ingredienser som pyrogen kiseldioxid för att göra limmet mer trögflytande eller geléaktigt. Eftersom fukt får limmet att stelna innebär utsättande av normal luftfuktighet att en tunn hinna bildas på bara några sekunder, vilket saktar ner härdningen avsevärt. På grund av detta bör cyanoakrylat appliceras i tunna lager för att garantera att härdningen sker snabbt och bildar starka fogar inom kort. Snabblim från 3M™ appliceras direkt från behållaren och når snabbt hanteringsstyrka vid rumstemperatur. En enda droppe 3M™ Scotch-Weld™ ytoberoende snabblim SI1500 på några cm² kan sammanfoga många olika plaster, gummi, metaller och andra underlag med en draghållfasthet på upp till 20 000 kPa (2 900 psi).

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.