1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Lim, tätningsmedel och fyllmedel
 4. Konstruktionslim
 5. Snabblim
 6. 3M™ Scotch-Weld™ ytoberoende snabblim SI1500

3M™ Scotch-Weld™ ytoberoende snabblim SI1500

Kundens artikelnummer SI1500 203M ID 7100040836UPC 00000096114100
 • Ytoberoende för naturliga underlag, läder, kork och trä.
 • Den trögflytande konsistensen ser till att limmet inte rinner in i fogar och vrår.
 • Limmet är perfekt lämpat för att fylla ut hål och fäster till en mängd olika ytor.
 • Den ytoberoende formeln minimerar förberedelserna.
 Mer...
Se alla detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer
Branscher
Metallbearbetning, Skyltar, Specialfordon, Träindustrin
Förpackningsstorlek
10
Full härdningstid
24 Hours @ 72 F (22 C)
Fysisk form
Vätska
Inomhus-/utomhusbruk
Både och
Detaljer
 • Ytoberoende för naturliga underlag, läder, kork och trä.
 • Den trögflytande konsistensen ser till att limmet inte rinner in i fogar och vrår.
 • Limmet är perfekt lämpat för att fylla ut hål och fäster till en mängd olika ytor.
 • Den ytoberoende formeln minimerar förberedelserna.

Vi utvecklade 3M™ Scotch-Weld™ ytoberoende snabblim SI1500 för att hantera vissa unika utmaningar. Det är ett tjockflytande snabblim som fäster ojämna, porösa, förorenade och sura underlag, inklusive trä, kartong, fanér, tyg, kork och läder. Det här snabblimmet är perfekt för att fylla ut små hål, och den snabba härdningen ser till att du fort kan gå vidare.

3M™ Scotch-Weld™ ytoberoende snabblim SI1500 är ett ytoberoende cyanoakrylat. Ytoberoende snabblim är perfekta för svåra material och ytor. Vissa ytor, som en del träslag, är sura eller basiska av naturen och förhindrar att vanliga cyanoakrylat härdas. Normala cyanoakrylat behöver en PH-neutral omgivning för att härda. Vår produkt förlitar sig inte lika mycket på ytfukt för härdning som vanliga cyanoakrylat och den tjockflytande konsistensen är bra på att fylla ut hål. Kort härdningstid är perfekt för snabb industriell produktion. Vad är snabblim? Snabblim är cyanoakrylatbaserade lim som är starka och snabbverkande och som används i många tillämpningar i hemmet och i industrin. I allmänhet är de akrylhartser eller andra kemiska hartser som snabbt bildar polymerer i kontakt med vatten (särskilt hydroxidjoner) och bildar långa, starka kedjor som fäster ihop ytorna. Cyanoakrylat har vanligtvis en kort förvaringstid. I vätskeform består cyanoakrylat av monomerer av cyanoakrylatmolekyler. Beroende på avsedd användning, eller för enklare hantering, kan ett cyanoakrylatlim utformas med ingredienser som pyrogen kiseldioxid för att göra limmet mer trögflytande eller geléaktigt. Eftersom fukt får limmet att stelna innebär utsättande av normal luftfuktighet att en tunn hinna bildas på bara några sekunder, vilket saktar ner härdningen avsevärt. På grund av detta bör cyanoakrylat appliceras i tunna lager för att garantera att härdningen sker snabbt och bildar starka fogar inom kort. Snabblim från 3M™ appliceras direkt från behållaren och når snabbt hanteringsstyrka vid rumstemperatur. En enda droppe 3M™ Scotch-Weld™ ytoberoende snabblim SI1500 på några cm² kan sammanfoga många olika plaster, gummi, metaller och andra underlag med en draghållfasthet på upp till 20 000 kPa (2 900 psi).