3M™ Hålrumsvax Plus, 500 ml, 08852

 • 3M ID 7100260106
 • UPC 04054596926851

Rostskydd för invändiga karossplåtar, rambalkar och konstruktionsbeslag

Formulerad för obehandlade eller primade bilmetaller som stål och aluminium

Sprutbart material ger konsekvent och jämnt skydd

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Rostskydd för invändiga karossplåtar, rambalkar och konstruktionsbeslag
 • Formulerad för obehandlade eller primade bilmetaller som stål och aluminium
 • Sprutbart material ger konsekvent och jämnt skydd
 • Förblir mjukt och formbart – spricker inte, bryts eller flagnar
 • Använd tillsammans munstyckssats för 3M™ Plus hålrumsvax för att säkerställa korrekt flöde och fyllning

3M™ Plus hålrumsvax är en rostskyddsbeläggning som inte härdar och används till obehandlade eller primade invändiga karossplåtar och svetsade bärande komponenter av aluminium eller stål. Materialet är utformat för att täcka och försegla invändiga fogar, kantflänsar och skadade elektrostatiska lackeringar där rost kan bildas. Korrekt applicerad med munstyckssatsen för 3M™ Plus hålrumsvax förblir den formbar och bryts inte, flagnar eller spricker.

3M™ Plus hålrumsvax förhindrar rostangrepp på dolda platser Vårt 3M™ Plus hålrumsvax har tagits fram specifikt som ett rostskydd på invändiga bilkarossplåtar och bärande komponenter och appliceras vanligen på områden som innefattar bilens dörrplåtar, tröskelplåtar, interiörplåtar och rambalkar. Den är formulerad för användning på obehandlade eller primade bilmetaller inklusive stål eller aluminium och kan enkelt sprutas på i lager för att skydda viktiga inre fogar, klantflänsar och reparationssvetsningar där fukt kan ansamlas med tiden. Det invändiga rostskyddsmaterialet härdar inte och förblir mjukt och formbart och spricker inte, bryts eller flagnar efter applicering. Sprutbart material i en lättanvänd burk undanröjer behovet av bulksprejteknik, och möjliggör enkel applicering efter lackering och svetsning. Använd 3M™ Plus hålrumsvax med vår 3M™ Plus hålrumsvax munstyckssats PN8851WK för att nå svåråtkomliga platser. 3M™ Plus hålrumsvax munstyckssats (säljs separat) är utformad för att fungera tillsammans med sprejburkar med 3M™ Plus hålrumsvax. Munstyckssatsen består av en utlösare som passar på burken och smala slangar i längderna 20 cm, 61 cm och 86 cm. Den 20 cm långa slangen levererar ett kraftfullt flöde av hålrumsvax för att fylla och försegla fogar. 61 cm- och 86 cm-slangarna levererar ett jämnt 360° sprutmönster för att säkerställa maximal täckning. Munstyckssatsen hjälper dig att leverera de rätta mängderna av skyddande sprej på invändiga plåtar, ytan mellan bakdörr och bakhjul, invändiga konstruktioner, rambalkar och andra dolda platser med små toleranser, samt ett korrekt flöde och fyllning för konsekvent och jämnt skydd.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Användningsområden Antikorrosion, Motorrumsskydd, Rostskydd, Vaxning
Behållarstorlek (metrisk) 532.324 Millilitre
Behållartyp Can
Form Aerosol
Konsistens Vätska
Produktform Spray
Produkttyp Hålrumsvax
Varumärken 3M™
Volym 500 mL