3M™ Hålrumsvax Applikatorkit, 08851

 • 3M ID 7100088894
 • UPC 00051135088517

Stavsatsen gör det möjligt för biltekniker att applicera hålrumsvax på svåråtkomliga platser

Satsen innehåller tre tublängder för flexibla leveransalternativ

Satsen innehåller tre tublängder för flexibla leveransalternativ (20 cm, 61 cm, 86 cm)

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 490KB)

Detaljer

Höjdpunkter
 • Stavsatsen gör det möjligt för biltekniker att applicera hålrumsvax på svåråtkomliga platser
 • Satsen innehåller tre tublängder för flexibla leveransalternativ
 • Satsen innehåller tre tublängder för flexibla leveransalternativ (20 cm, 61 cm, 86 cm)
 • Produkten uppfyller biltillverkares standarder för bilreparationer
 • Munstyckssatsen är utformad för användning tillsammans med 3M™ Plus hålrumsvax -Artikelnummer 08852 (säljs separat)

Munstyckssatsen till 3M™ Plus hålrumsvax gör det möjligt för biltekniker att applicera 3M™ Plus hålrumsvax (säljs separat) på svåråtkomliga platser. Munstyckssatsen innefattar tre slangar av olika längd, vilket hjälper plåtslagaren att applicera den skyddande beläggningen på viktiga områden. Användning av hålrumsvax rekommenderas när bilar repareras.

3M™ Plus hålrumsvax munstyckssats 8851WK förhindrar rostangrepp på dolda platser 3M™ Plus hålrumsvax munstyckssats hjälper till att skydda en bils invändiga utrymmen och fickor genom att leverera 3M™ Plus hålrumsvax till svåråtkomliga platser. Munstyckssatsen består av en avtryckare som passar på burken och smala slangar i längderna 20 cm, 61 cm och 86 cm. Den 20 cm långa slangen levererar ett kraftfullt flöde av hålrumsvax för att fylla och försegla fogar. 61 cm- och 86 cm-slangarna levererar ett jämnt 360° sprutmönster för att säkerställa maximal täckning. Munstyckssatsen hjälper dig att leverera de rätta mängderna av skyddande sprej på invändiga plåtar, ytan mellan bakdörr och bakhjul, invändiga konstruktioner, rambalkar och andra dolda platser med små toleranser, samt ett korrekt flöde och fyllning för konsekvent och jämnt skydd. Vikten av att skydda inre hålrum När invändiga fickor och utrymmen inte skyddas kan rost och korrosion utvecklas och växa oförmärkta. Eftersom rosten är dold kan den sprida sig och orsaka allvarliga och kostsamma skador på karossdelar. Invändiga hålrum löper också större risk för fuktansamling som kan befrämja utvecklingen av rost. Det är därför som man rekommenderar applicering av en produkt som hålrumsvax som ett extra skyddslager. Faktum är att de flesta biltillverkare rekommenderar rostskyddsprodukter under bilreparationer. 3M™ Plus hålrumsvax (säljs separat från munstyckssatsen) är en självläkande rostskyddssprej för invändiga karossplåtar, rambalkar och konstruktionsbeslag i bilkarosser. Denna produkt är formulerad för att flöda, fylla och leverera jämnt skydd på reparationer. Den kan nå in till invändiga karosstrukturer med små toleranser och undanröjer behovet av att använda kladdiga bulksprejer. 3M™ Plus hålrumsvax kan användas på alla substrater för avancerat skydd och uppfyller biltillverkares standarder för bilreparationer.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Användningsområden Antikorrosion, Motorrumsskydd, Rostskydd, Vaxning
Produktform Applikator
Produkttyp Applikatorsats
Utrustningstyp Applikator
Varumärken 3M™