3M™ Scotch-Weld™ Epoxilim DP100

Kundens artikelnummer 10048TR3M ID 7100200484
  • Limformuleringen härdar till en hård massa och ger hög statisk styrka.
  • Hög skjuvstyrka garanterar en permanent fog.
  • Går att arbeta med i fem minuter och uppnår hanteringsstyrka efter 20 minuter vid rumstemperatur.
  • Lättflytande och genomskinlig.
 Mer...
Se alla detaljer

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Detaljer
  • Limformuleringen härdar till en hård massa och ger hög statisk styrka.
  • Hög skjuvstyrka garanterar en permanent fog.
  • Går att arbeta med i fem minuter och uppnår hanteringsstyrka efter 20 minuter vid rumstemperatur.
  • Lättflytande och genomskinlig.
  • UL 94 HB-certifierat.

3M™ Scotch-Weld™ epoxilim DP100 är ett fast, snabbhärdande epoxilim av tvåkomponentstyp som är lämpligt för bearbetning. Det är ett snabbstelnande epoxilim som härdar till en styv fog vid rumstemperatur. Lättflytande för enkel applicering och utjämning.

När du använder ett lim i Duo-Pak-storlek (DP) kan du använda dispenseringsutrustning från 3M som gör det enkelt att mäta, blanda och applicera med noggrannhet. Hög skjuvstyrka garanterar permanenta fogar 3M™ Scotch-Weld™ Epoxilim DP100 är ett lättflytande, mångsidigt strukturellt lim för universalanvändning. Den lättflytande, genomskinliga formeln kan användas på en mängd olika underlag, som metall, keramik, betong och trä. Tack vare den höga skjuvstyrkan blir produkten stark och styv, perfekt för tillämpningar inom elektronik, industri, bygg och konsumentprodukter. Rekommenderade användningsområden Allmänna fästtillämpningar inom varierande industriområden Permanent infästning av olika material Tillämpningar som kräver efterbehandling Tillämpningar som kräver transparenta fogar Går att arbeta med i fem minuter med hanteringsstyrka efter 20 minuter Blandningsförhållandet för 3M™ Scotch-Weld™ epoxilim DP100 är 1:1 för snabb och precis applicering och tack vare fem minuters öppentid har du möjlighet att justera positioner i efterhand. Vårt lim når hanteringsstyrka efter cirka 20 minuter och är genomhärdat efter 48 timmar (vid 22 °C/72 °F). UL 94 HB-certifierat. Mer information om epoxilim Epoxilim, inklusive femminutersepoxi, tillhör klassen ”strukturellt lim” som inkluderar polyuretan, akrylater, cyanoakrylat och andra. Epoxi formuleras som flytande reaktiva polymerer som genomgår en kemisk reaktion när de blandas och som sedan härdar till ett fast plastmaterial. När de två komponenterna blandas i korrekta förhållanden påbörjas härdningen och ger dig en kort öppentid för att applicera limmet och placera de två ytorna som du vill ha dem. Öppentiden är allt från några minuter till flera timmar. Dessa konstruktionslim ger hög skjuvstyrka och fläkstyrka, beroende på formuleringen, samt bättre beständighet mot värme och kemikalier än andra vanliga lim.