3M™ Scotch-Weld™ Epoxilim DP420

Produkter
  • Hög skjuv- och fläkstyrka gör att fogarna bibehålls vid höga och låga temperaturer.
  • Robust och motståndskraftigt mot stötar och utmattning.
  • Arbetstiden på 20 minuter ger dig möjlighet att placera och justera.
  • Limmet härdar vid rumstemperatur, vilket gör det till en smidig och lättanvänd lösning för utmanande tillämpningar.
 Mer...
Se alla detaljer
Volym
Volume_Metric
Produktform
Product_Form
Visa alla produkter 
 Volym  Produktform
Alla produkter
Stäng

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Detaljer
  • Hög skjuv- och fläkstyrka gör att fogarna bibehålls vid höga och låga temperaturer.
  • Robust och motståndskraftigt mot stötar och utmattning.
  • Arbetstiden på 20 minuter ger dig möjlighet att placera och justera.
  • Limmet härdar vid rumstemperatur, vilket gör det till en smidig och lättanvänd lösning för utmanande tillämpningar.
  • Kan värmehärdas för att snabbt uppnå hög styrka.

3M™ Scotch-Weld™ epoxilim DP420 är ett robust konstruktionsepoxilim av tvåkomponentstyp med hög styrka och bra stöt- och utmattningstålighet för att klara av svåra fogar. 3M™ Scotch-Weld™ epoxilim DP420 kan ersätta mekaniska infästningar, skruvar, nitar och punktsvetsningar i flera tillämpningar.

När du använder ett lim i Duo-Pak-storlek (DP) kan du använda 3M:s dispenseringsutrustning som gör det enkelt att mäta, blanda och fördela noga. Hög skjuv- och skalstyrka ser till att fogar bibehålls vid höga och låga temperaturer 3M™ Scotch-Weld™ epoxilim DP420 upprätthåller hög fogstyrka vid både höga och låga temperaturer och klarar av värmebehandling av färg på upp till 204 °C (400 °F) i 60 minuter. Det fäster en mängd olika underlag som metall, keramik, trä, glas och många kompositmaterial och plaster. Det är dessutom en utmärkt produkt för fästning, limning, gjutning, plåtfog och konstruktionsfogar. 3M™ Scotch-Weld™ epoxilim DP420 Off-white når upp till kraven i UL 94 HB. Rekommenderade användningsområden Montering med små fogar Montering av tunga delar Metallbearbetning Epoxifog av kolfiber 20 minuter öppentid ger dig möjlighet att placera och justera 3M™ Scotch-Weld™ epoxilim DP420 når hanteringsstyrka efter cirka två timmar och är genomhärdat efter 24 timmar (vid 22 °C/72 °F). Blandningsförhållandet är 2:1 och ger 20 minuters öppentid för att du ska hinna justera och placera allting korrekt innan det härdar. Adhesivet finns tillgängligt i en mängd olika förpackningsstorlekar och kan appliceras på olika sätt för att passa dina behov. Robust och motståndskraftigt mot stötar och utmattning 3M™ Scotch-Weld™ epoxilim DP420 passar tillämpningar som utsätts för svåra miljöförhållanden. 3M har utformat det här epoxilimmet för att upprätthålla stark vidhäftning under lång tid och nå upp till och överskrida kraven vid de tuffaste av tillämpningar. Vad är epoxilim? Epoxilim tillhör klassen konstruktionsadhesiv, som också inkluderar polyuretan, akryl, cyanoakrylat och andra. Epoxi formuleras som flytande reaktiva polymerer som genomgår en kemisk reaktion när de blandas och som sedan härdar till ett fast plastmaterial. När de två delarna blandas i angivet förhållande påbörjas härdningsprocessen.