1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Verktyg och utrustning
 4. Hållare och stödplattor
 5. 3M Xtract™ Underläggsplatta med låg profil

3M Xtract™ Underläggsplatta med låg profil

Produkter
 • 3M Xtract™ egenutvecklade flerhålsmönster ger överlägsen dammsugning och förhindrar igensättning, ökar produktiviteten och ger en renare arbetsmiljö
 • En gängad spindel i ett stycke minskar vibrationer och ger bättre balans
 • Låg profil med högdensitetsskum och avsmalnande kant på 35 grader ger bra livslängd och en aggressiv avverkning
 • Med snabbkopplingssystemet 3M™ Hookit™ med kardborrefäste är det enkelt att byta rondell vilket förlänger livslängden
 Mer...
Se alla detaljer
Totalbredd (metrisk)
Overall_Width_Metric
Totallängd (metrisk)
Overall_Length_Metric
Total diameter (metrisk)
Overall_Diameter_Metric
Gängstorlek
Thread_Size
Visa alla produkter 
 Totalbredd (metrisk), Totallängd (metrisk), Total diameter (metrisk)  Gängstorlek
Alla produkter
Stäng
Specifikationer
Antal hål
3, 44, 52
Användningsområden
Finisharbete, Ytförberedelse
Branscher
Biltillverkning, Lackeringsförberedelse
Densitetsgrad
Hård
Diameter på centrumhål (metrisk)
15,748 mm
Formtyp
Molded - Clean Sanding
Förpackningsstorlek
10
Framsidans färg
Svart
Gängstorlek
1/4-20 EXT, 5/16-24 EXT
Kroktyp
2
Maximal hastighet
12000 Metre Per Second, 15000 Metre Per Second
Nettovikt
127,01 g, 154,22 g, 27,22 g
Produkttyp
Underläggsplatta
Storlek
127mm
Tjocklek
12,7 mm, 9,39 mm
Totalbredd (metrisk)
10,16 cm, 15,24 cm
Total diameter (metrisk)
127 mm, 152,4 mm, 76,2 mm
Totallängd (metrisk)
1,43 cm, 10,16 cm
Typ
Dammkontroll
Varumärke
Hookit™
Detaljer
 • 3M Xtract™ egenutvecklade flerhålsmönster ger överlägsen dammsugning och förhindrar igensättning, ökar produktiviteten och ger en renare arbetsmiljö
 • En gängad spindel i ett stycke minskar vibrationer och ger bättre balans
 • Låg profil med högdensitetsskum och avsmalnande kant på 35 grader ger bra livslängd och en aggressiv avverkning
 • Med snabbkopplingssystemet 3M™ Hookit™ med kardborrefäste är det enkelt att byta rondell vilket förlänger livslängden

3M Xtract™ Underläggsplattor med låg profil är fasta men ändå flexibla för att ge mångsidighet vid planslipning. De är designade för att ge säkert fäste för en 3M Xtract rondell på en slipmaskin (säljs separat). Ingår i 3M Xtract serien och är designad för optimalt dammutsug. Möjliggör vakuumbildning så att damm kan sugas ut från arbetsstycket för att förlänga rondellens livslängd och öka produktiviteten. Använd den här underläggsplattan med grova kornstorlekar där bra nivellering krävs.

Använd till aggressiv planslipning 3M Xtract™ Underläggsplattor med låg profil är tillverkade av högdensitetsskum och har en avsmalnande kant på 35 grader för ökad livslängd. De är idealiska för aggressiv planslipning. Vetenskapen bakom dammsugning Vårt egenutvecklade flerhålsmönster innebär att vakuum används för att eliminera damm från rondellen, arbetsstycket och luften. Sandpappersrondeller avverkar bättre och varar längre om dammet inte sätter igen slipmaterialets skäryta. Att minimera damm är enklare än någonsin med 3M Xtract rondellerna som är designade för optimalt dammutsug. För maximal dammutsugning kan rondellen användas med en 3M Xtract underläggsplatta och en slipmaskin med vakuum (båda säljs separat). Vårt egenutvecklade flerhålsmönster på 3M Xtract-produkterna avlägsnar damm snabbare än produkter med fem eller sex hål. Den här håldesignen kräver inte ens inriktning av hålen med underläggsplattan (som fästs på en slipmaskin och säljs separat), så det går snabbt och enkelt att byta rondeller. Snabbkopplingssystemet 3M™ Hookit™ har en kardborredesign så att rondellbyten går snabbt och enkelt. Allt detta bidrar till förbättrad produktivitet och minskad materialförbrukning. Att avlägsna damm ökar dramatiskt avverkningseffektiviteten och rondellens livslängd, vilket i slutändan minskar driftskostnaderna. Fokusera på uppgiften med 3M™ Hookit™ tillbehör Oavsett om du använder en excenterslipmaskin eller roterande slipmaskin, polermaskin, vinkelslip, slipvals, finslipmaskin eller något annat elverktyg, kan 3M Hookit-produkterna hjälpa dig att fokusera mer på uppgiften och mindre på verktyget. 3M Hookit slipprodukter med vårt kardborrefäste tillverkas med öglematerial som passar ihop med en underläggsplatta (säljs separat) där små krokar greppar fast i öglorna. Det går snabbt, lätt och säkert att fästa produkterna under användning. Produkter för slipning, finishing och ytkonditionering med 3M Hookit-systemet för snabbkoppling och borttagning hjälper dig att jobba mer effektivt med finishing-processer i flera steg, och de kan användas om och om igen under slipmaterialets livslängd.

Föreslagna användningsområden

 • Säkert fäste av 3M™ Hookit™ Clean Sanding-rondell på en excenterslipmaskin för planslipning
Kontakta oss

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.