1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Tejper
 4. Dubbelhäftande tejper, Monteringstejper och Transfertejper
 5. Transfertejp
 6. 3M™ Transfertejp Dubbel liner 8132LE, Transparent, 610 mm x 914 mm, 0.06 mm

3M™ Transfertejp Dubbel liner 8132LE, Transparent, 610 mm x 914 mm, 0.06 mm

 • 3M ID 7100089374
 • UPC 04054596159426

En 300LSE-transfertejp på 50 µm med dubbel liner. Utmärkt vidhäftning på substrat med låg ytenergi, inklusive pulverlack och plast som polypropen (PP).

En version av 3M™ transfertejp 9471LE med dubbel liner.

Tejpen fäster bra på lätt oljiga metaller och material med hög ytenergi, vilket gör den lämplig för att sammanfoga substrat av olika typ. Häftämnet har bra beständighet mot industri- och konsumentkemikalier, fukt och luftfuktighet.

Visa fler detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Detaljer

Höjdpunkter
 • En 300LSE-transfertejp på 50 µm med dubbel liner. Utmärkt vidhäftning på substrat med låg ytenergi, inklusive pulverlack och plast som polypropen (PP)
 • En version av 3M™ transfertejp 9471LE med dubbel liner
 • Tejpen fäster bra på lätt oljiga metaller och material med hög ytenergi, vilket gör den lämplig för att sammanfoga substrat av olika typ. Häftämnet har bra beständighet mot industri- och konsumentkemikalier, fukt och luftfuktighet
 • Uppfyller många olika bil- och OEM-specifikationer
 • Du får mycket hög skjuvstyrka, god lösningsmedelsbeständighet och utmärkt fuktbeständighet
 • Kan användas i elektroniska enheter

3M™ transfertejp med dubbel liner 8132LE är en version av 3M™ transfertejp 9471LE med dubbel liner. Tejpen använder akrylhäftämnet 300LSE från 3M™ och har en lång och beprövad historia av att pålitligt sammanfoga en stor mängd olika och liknande material, såsom metaller, de flesta plaster, glas, papper och målade ytor.

Använd den mångsidiga transfertejpen 8132LE med dubbel liner för tillämpningar som kräver högsta prestanda och en medeltjock profil. Den här tejpen på 50 µm är en marknadsledande lösning för att sammanfoga plast i en mängd olika tillämpningar över många olika branscher. Tejpen har bra beständighet mot kemikalier, luftfuktighet och fukt och fungerar väl över ett stort temperaturomfång. Den omedelbara vidhäftningen är mycket stark och vidhäftningen ökar med tiden och temperaturen. Tejpen har två liners. Den primära linern är en plastöverdragen pappersliner av typen #58 med tryck. Den sekundära linern är en plastöverdragen pappersliner av typen #83, vilket gör tejpen perfekt för en mängd olika tillämpningar inom stansning, bearbetning och installation. Tejpen har det mycket starka akrylhäftämnet 300LSE, har tillverkats helt utan lösningsmedel och uppfyller UL 969 (referensfil PGGU2.MH26206).

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.