3M™ Transfertejp 9453LE, Transparent, Varierande mått

 • 3M ID 7100104797

Utmärkt vidhäftning till substrat med låg ytenergi inklusive pulverlackeringar och plaster som polypropen (PP)

Hög vidhäftning till metaller och material med hög ytenergi, vilket gör den lämplig för limning av olika substrat

Lim ger utmärkt hållkraft och antilyftegenskaper

Visa fler detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Detaljer

Höjdpunkter
 • Utmärkt vidhäftning till substrat med låg ytenergi inklusive pulverlackeringar och plaster som polypropen (PP)
 • Hög vidhäftning till metaller och material med hög ytenergi, vilket gör den lämplig för limning av olika substrat
 • Lim ger utmärkt hållkraft och antilyftegenskaper
 • Bra beständighet mot industri- och konsumentkemikalier samt fukt
 • Perfekt lösning för generell sammanfogning och montering av en mängd olika material

3M™ Transfertejp 9453LE är en mångsidig, marknadsbeprövad, 3,5 mil (0,9 mm) överföringstejp på ett tryckt släpppapper. Med 3M™ 300LSE akryllim, har denna tejp en lång och beprövad historia av att tillförlitligt limma en mängd olika liknande och olika material som metaller, de flesta plaster, glas, papper och målade ytor.

Utmärkt vidhäftning på substrat med låg ytenergi, inklusive pulverlacker och plaster som polypropen (PP). Fäster bra på metaller och material med hög ytenergi, vilket gör den lämplig för att sammanfoga substrat av olika typer. Häftämnet har bra hållfasthet och bra antilyft-egenskaper. Bra beständighet mot industri- och konsumentkemikalier samt fukt. Perfekt lösning för generell sammanfogning och montering av en mängd olika material Uppfyller många olika fordons- och OEM-specifikationer. Den här tejpen från 3M™ är ett exempel på en produkt som produceras via en tillverkningsprocess fri från lösningsmedel. Att köpa den här tejpen istället för en som skapats genom en lösningsmedelsbaserad tillverkningsprocess kan leda till minskade utsläpp av växthusgaser från ditt företag, de så kallade Scope 3 GHG-utsläppen i kategori 1. Scope 3-utsläpp är alla indirekta utsläpp som sker i det rapporterande företagets värdekedja, både uppströms och nedströms utsläpp.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.