3M™ Transfertejp 9775WL

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

127 µm häftämne på en 180 µm vit plastöverdragen pappersliner av typen #96.

Den utmärkta beständigheten mot fukt, lösningsmedel, kemikalier och UV-strålning ger en hållfastare fog.

Kan användas vid temperaturer upp till 121 °C.

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 723KB)

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • 127 µm häftämne på en 180 µm vit plastöverdragen pappersliner av typen #96
  • Den utmärkta beständigheten mot fukt, lösningsmedel, kemikalier och UV-strålning ger en hållfastare fog
  • Kan användas vid temperaturer upp till 121 °C
  • Det starka häftämnet är perfekt för användning på skum, plast och textil
  • Bra omedelbar vidhäftning och fullständig vidhäftning inom 48–72 timmar

3M™ transfertejp 9775WL är utformad för att permanent sammanfoga plaster, skum, trä och textil. Häftämnet fyller enkelt ut springor och vrår utan att du behöver tillföra värme. Minimalt tryck krävs. Transfertejpen har det mycket starka akrylhäftämnet 300MP från 3M™ som ger bra omedelbar vidhäftning och fullständig vidhäftning inom 48–72 timmar.

Perfekt för användning på skum, plast och textil. 3M™ transfertejp 9775WL består av 127 µm hållbart häftämne på en 180 µm vit plastöverdragen pappersliner av typen #96. Häftämnet är utformat för att fästa på skum, textil, trä och de flesta plastsubstrat. Transfertejpen tål UV-strålning och har bra beständighet mot fukt, vatten, lösningsmedel och kemikalier. Rekommenderade användningsområden skumpackningar och sammanfogning av skum i allmänhet sammanfogning av grova ytor och ytor med textur sammanfogning av tyg och textil, inklusive golvtäckande laminat. Häftämnet fyller enkelt ut springor och vrår utan att du behöver tillföra värme. Häftämnet 300MP från 3M™ ger konsekvent stark vidhäftning på en stor mängd olika produkter upp till 121 ºC (250 ºF). Tack vare häftämnets flödesegenskaper fäster det snabbt på grova ytor och substrat med textur, såsom skum, trä, textil m.m., utan att du behöver tillföra värme. Tejpen har en grov plastöverdragen pappersliner som gör den perfekt för stansning och omformning. Vad är transfertejp? Transfertejp från 3M består av tryckkänsligt häftämne som har applicerats på en liner utan förstärkning eller bärare. Dessa självhäftande tejper är lättare att forma än dubbelhäftande tejper och används på oregelbundna ytor eller underlag med textur. Du applicerar tejpen genom att placera den på en yta med häftämnessidan nedåt. Sedan tar du bort linern så att baksidan av tejpen exponeras mot ytan du vill sammanfoga. Bättre idéer genom forskning och innovation På 3M Industrial Adhesives and Tapes Division tillämpar vi forskningen inom adhesiv på innovativa lösningar som förbättrar design- och tillverkningsprocessen hos företag över hela världen. Tekniken gör att våra kunder kan leverera konkurrenskraftiga produkter till marknaden snabbare och effektivare.

Resurser