3M™ VHB™ Tejp 4957

Produkter
  • Hög styrka
  • Mjuk och formbar
  • Slät och osynlig ytfinish
 Mer...
Se alla detaljer
Totalbredd (metrisk)
Overall_Width_Metric
Visa alla produkter 
 Totalbredd (metrisk)
Alla produkter
Stäng

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Detaljer
  • Hög styrka
  • Mjuk och formbar
  • Slät och osynlig ytfinish

3M™ VHB™ Tejp 4957 är en ljusgrå, formbar, dubbelhäftande akrylfoamtejp med slutna celler. Perfekt för sammanfogning av både målad och omålad metall. Fäster även bra mot glas. För användingsområden med stora ojämnheter mellan materialen och behov av utfyllnad. Fäster mot underlag med hög till medelhög ytenergi. 1,5 mm tjock. Akrylhäftämne anpassat för låga temperaturer och sammanfogning ned till 0°C.

3M VHB Tejp uppfanns av 3M för över 30 år sedan. Tejperna har visat sig ha en imponerande styrka både när det gäller statisk och dynamisk belastning. Tejperna består av en akrylfoamkärna med slutna celler och tryckkänsligt häftämne på båda sidor. Den unika konstruktionen ger VHB tejperna fördelar som skruvar, spikar, nitar, svetsning och andra mekaniska fästsystem inte kan erbjuda. Sammansättningen gör tejperna UV- och väderbeständiga, vilket gör dem idealiska för utomhusapplikationer. Tejpernas egenskaper gör att de är perfekta för många olika användningsområden.

Liknande produkter