1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Sammansättningar och polermedel
 4. Grova polermedel
 5. 3M™ Perfect-It™ Gelcoat Polermedel Medium

3M™ Perfect-It™ Gelcoat Polermedel Medium

Produkter
 • Det snabbavverkande gelcoatmedlet från 3M tar bort oxidering och P1000-repor eller finare
 • Kan användas för att avverka, polera och vaxa i ett steg, sparar tid och pengar
 • Medlet håller sig fuktigt längre för bra hållbarhet och enkel rengöring
 • Lämpligt för alla gelcoatytor som inte är silikonkänsliga
 Mer...
Se alla detaljer
Volym
Volume_Metric
Visa alla produkter 
 Volym
Alla produkter
Stäng
Produktbeskrivning

I 3M™ Perfect-It™ medelavverkande gelcoatslipmedel + vax kombineras medelkraftig avverkning med hållbart vax för en gelcoatslipning i ett steg med professionellt resultat. Du kan ta bort grövre defekter och P1000-repor eller finare, och får en blank skyddande vaxfinish

Om du vill få en gelgoat av professionellt utseende använder du vårt Perfect-It™ medelavverkande gelcoatslipmedel + vax. Du får en kombination av ett snabbavverkande slipmedel och en tåligt skydd för ytan i ett enda steg. Med den förstklassiga kemiska sammansättningen med mineral tar du snabbt bort oxidering, väderpåverkan, matthet, kritning och repor så kraftiga som P1000. Kvar finns en högglansig vaxfinish. Slipmedlet som är lämpligt för miljöer som inte är känsliga för silikon återställer snabbt den vackra lystern på repiga och oxiderade båtytor. Kvar blir en utmärkt finish i ett enda steg. Slipmedlet håller sig också vått längre vilket gör att du kan använda det länge innan du behöver lägga på nytt polermedel. Du behöver mindre av medlet även i varmare klimat. Det beter sig bra och sätter inte igen polerrondellen. Medlet verkar också som ett vaxöverdrag som skyddar den slipade gelcoatytan från väder och vind och minskar behovet av ytterligare polering eller vaxning. Från poleringsproffs till fordonsägare, 3M™ Perfect-It™-gelcoatfinishprodukter fungerar bra på båtar, husbilar och industriella gelcoatytor – både nya och begagnade. Produkterna ingår i en stegvis process som ger en pålitlig finish varje gång, oberoende av om du använder ett, två eller tre steg av processen. Och de färgkodade flaskorna är lätta att hitta i verkstaden eller i förrådet. Hela serien med 3M-produkter som är speciellt framtagna för gelcoat innefattar 3M™ Perfect-It™ båttvätt, 3M™ Perfect-It™ kraftigt avverkande slipmedel, 3M™ Perfect-It™ lättavverkande polish + vax och 3M™ Perfect-It™ båtvax. Produktserien är idealisk för att skapa en gelcoatfinish av professionellt utseende på båtar, husbilar och industriella arbeten.

 • Det snabbavverkande gelcoatmedlet från 3M tar bort oxidering och P1000-repor eller finare
 • Kan användas för att avverka, polera och vaxa i ett steg, sparar tid och pengar
 • Medlet håller sig fuktigt längre för bra hållbarhet och enkel rengöring
 • Lämpligt för alla gelcoatytor som inte är silikonkänsliga
 • Ingår i serien med 3M™ Perfect‐It™-produkter för gelcoatfinish till båt-, husbils- och industribranschen
 • Slipning och vaxning i ett steg!
Specifikationer
Användningsområden
Buffring och polering, Gellager, Gellager-finish, Marin, Marin detaljering
Behållarstorlek (metrisk)
473 Millilitre, 946 Millilitre
Förpackningsstorlek
6
Minsta försäljningsenhet
Flaska
Typ
Polering
Underlag
Gellager
Volym
473 mL, 946 mL
Kontakta oss

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.