1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Lim, tätningsmedel och fyllmedel
 4. Flexibla lim
 5. Smältlim
 6. 3M™ Smältlim 3789 Q, Transparent bärnsten, 5 kg

3M™ Smältlim 3789 Q, Transparent bärnsten, 5 kg

 • 3M ID 7100008737
 • UPC 50021200823690

Bra stöttålighet för extra hållbarhet.

Limmet klarar av att exponeras för bränsle och olja.

God värmebeständighet (104 °C/220 °F).

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Säkerhetsdatablad (PDF, 0B)

Detaljer

Höjdpunkter
 • Bra stöttålighet för extra hållbarhet
 • Limmet klarar av att exponeras för bränsle och olja
 • God värmebeständighet (104 °C/220 °F)
 • Öppentiden möjliggör placering och justering av materialen
 • Universallimmet kan användas på en mängd olika substrat, inklusive vissa plaster

3M™ smältlim 3789 är ett polyamidlim som har utformats för att bilda stöt-, bränsle- och oljebeständiga fogar på plast, vinyl, trä och andra ytor. Vi tillverkar det här kraftiga limmet med 100 % solid termoplastharts. Detta smältlim har även god värmebeständighet (104 °C/220 °F) och en öppentid som möjliggör placering och justering av materialen.

Hållbart universallim 3M™ smältlim 3789 är ett pålitligt och starkt polyamidlim med god stöttålighet för långsiktig hållbarhet. Detta smältlim har även god värmebeständighet (104 °C/220 °F) och en öppentid som möjliggör placering och justering av materialet. Detta lim fungerar bäst när det appliceras med våra 3M™ Smältlimpistoler PG, TC med Quadrack och EC. 3M™ Smältlim 3789 fäster även trä, olefinplast, wellpapplådor och lätta underlag på möbler, stoppning och annat. 50 sekunders öppentid räcker för placering och justering av materialet för mer effektiv produktion i många tillämpningar. Rekommenderade användningsområden 3M™ Smältlim 3789 kan användas i många branscher i en mängd olika tillämpningar, inklusive: Montering av trä mot trä i icke-bärande delar i möbler och skåp i hemmet eller på kontoret “Hjälpande hand” att hålla delar medan konstruktionslim härdar fäster tyg till trä för sömmar och trådfästen Säkrar lådbottnar, skenor och spännare Fäster stoppning till trä eller plast Monterar dekorativ stuckatur Fakta om smältlim Smältlim är 100 % solida termoplasthartser. Dessa lim är utformade för att smälta på nytt efter sammanfogning om de utsätts för tillräckligt höga temperaturer. Fördelen med smältlim över mekaniska fästanordningar och tätningstejp är att det är i princip osynligt mellan ytor. Våra smältlim övergår till vätskor vid uppvärmning för att snabbt fylla i gap och väta fästytan. När du applicerar smältlim på en yta svalnar och stelnar de och uppnår maximal vidhäftningsförmåga på bara sekunder. Tack vare kort öppentid kan du flytta konstruktioner direkt efter appliceringen, vilket gör att du slipper använda klämmor eller liknande och extra torktider och tillförd energi. Håll produktionen igång med 3M™ smältlim 3M™ smältlim

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.