Scotch-Brite™ Clean and Strip Slipskål CS-UC

  • 3M ID B40065381

Den höga densiteten möjliggör en aggressiv rengöring, avskalning, korrosion och borttagning av ytbeläggning

Extra grovt slipmaterial och låg formbarhet möjliggör snabb avverkning, utan att skada basmaterialet

Ett integrerat tillbehör förhindrar störningar från monterad utrustning under användningen

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Den höga densiteten möjliggör en aggressiv rengöring, avskalning, korrosion och borttagning av ytbeläggning
  • Extra grovt slipmaterial och låg formbarhet möjliggör snabb avverkning, utan att skada basmaterialet
  • Ett integrerat tillbehör förhindrar störningar från monterad utrustning under användningen
  • Varianter med flera lager har en längre livslängd än varianter med ett enda lager
  • Motstår igensättning och värmeuppbyggnad, vilket möjliggör en långvarig drift och enhetliga resultat under produktens hela livslängd

Scotch-Brite™ Clean and Strip Slipskål är en sammanpressad sliprondell som är konstruerat för krävande rengöring och borttagning av ytbeläggning. Vår slipskål består av en extra grov kiselkarbidmineral och en robust syntetisk väv som aggressivt avlägsnar glödskal, rost, ytföroreningar, färg och andra ytbeläggningar.

Ta bort missfärgningar och stänk från svetsning med Scotch-Brite™ Clean and Strip Slipskål. Vår slipskål med öppen väv avverkar aggressivt, vilket innebär att arbetet går smidigare än med en axialborste i stål eller en slipskål i sten. Rondellen motstår också igensättning vid borttagning av mjuka ytbeläggningar. Det har ett integrerat, gängat tillbehör som passar rätvinkliga verktyg och förhindrar störningar från monterad utrustning under användningen. Varianter med flera lager har en längre livslängd än varianter med ett enda lager. Scotch-Brite Clean and Strip Slipskål finns med extra grovt slipmaterial av kiselkarbid, en mycket vass, syntetisk mineral som ofta används vid tillämpningar med lågt tryck, såsom lackeringsförberedelse. Även om mineralen brister snabbare än aluminiumoxid ger den en bättre finish. Scotch-Brite-slipmaterial är unika ytkonditioneringsprodukter i vilka slipmaterialet har integrerats i en non-woven-fiberkonstruktion. Genom att kombinera slipmaterial med ett non-woven-material skapas ett slipsystem som ger ett jämnt resultat under produktens hela livslängd. Materialet med öppen väv motstår värmeuppbyggnad och är igensättningsresistent, vilket innebär att fibrerna inte får så mycket beläggning. På så vis bibehålls slipmineralernas höga avverkningseffekt.

Specifikationer