3M™ High Performance-navrondell

3M ID B40065243
 • Utformade för daglig yrkesmässig användning på de flesta substrat
 • Ett urval av navrondeller som passar de flesta användningsområden, som rostfritt stål och icke-järnhaltiga metaller. Välj rätt produkt för ditt användningsområde
 • Lämpliga för många branscher och användningsområden som på rör, plåtar och fabricerade metalldelar
 Mer...
Se alla detaljer
Specifikationer
Användningsområden
Gradning, Avkalkning, Finisharbete, Slipning
Produktform
Hjul
Produkttyp
Grinding Wheel
Detaljer
 • Utformade för daglig yrkesmässig användning på de flesta substrat
 • Ett urval av navrondeller som passar de flesta användningsområden, som rostfritt stål och icke-järnhaltiga metaller. Välj rätt produkt för ditt användningsområde

3M™ High Performance-navrondell har utformats för daglig yrkesmässig användning på de flesta vanliga substrat. Den nedre halvan av skivorna har olika färg för att visa vilket substrat de är utformade för, vilket gör det lättare att välja rätt skiva. Välj rätt produkt för ditt användningsområde.

Använd 3M™ High Performance-navrondell för många olika substrat. Välj rätt produkt för ditt användningsområde. INOX/stål: En blandning av 3M:s precisionsformade slipmineral och aluminiumoxid som skär snabbt och har lång livslängd. Slipkornen skär kallt, vilket säkerställer att kapskivorna kan användas till värmekänsliga material som rostfritt och mjukt stål. Dessa skivor har ett järn-, svavel- och klorinnehåll på <0,1 % och lämpar sig därför för rostfritt stål. P-hårdhet. INOX: Navrondeller som har utformats för rostfritt stål är mjukare än skivor för stål för att ge en bättre skärprestanda. Dessa skivor är tillverkade med aluminiumoxidkorn med ett järn-, svavel- och klorinnehåll på <0,1 % och lämpar sig därför för rostfritt stål. P/Q-hårdhet. Stål-medium/stål-hård: Gällande navrondeller för stål rekommenderas normalt att medium används för borttagning av defekter på plana ytor, medan hård rekommenderas för slipning av kanter och mer krävande användningsområden. Aluminiumoxidkorn. Medium Q-hårdhet, hård R-hårdhet. Icke-järnhaltig: Navrondeller som har utformats särskilt för aluminium, mässing och andra icke-järnhaltiga material. Aluminiumoxidkorn. Mjuka skivor för god skärprestanda. N-hårdhet. Gjuteri: Navrondeller som har utformats för gjuterier. Tillverkade av aluminiumzirkon som ger lång livslängd även när de kommer i kontakt med glas- och karbidpartiklar i gjutningsytan. T-hårdhet. Navrondeller finns i varianter med typ 27. Navrondeller av typ 27 har ett försänkt centrumhål och används för slipning. De ska alltid användas tillsammans med lämpligt skydd. Våra skivor används inom många branscher och användningsområden som på rör, plåtar och fabricerade metalldelar.

Föreslagna användningsområden

 • Lämpliga för många branscher och användningsområden som på rör, plåtar och fabricerade metalldelar
Kontakta oss

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.