3M™ Finesse-it™ Paper Disc 401Q

3M ID B40065170
 • Rondellerna kan användas vått eller torrt
 • Använd på olika ytor, från målade till metall och trä
 • Flera rondeller på varje rulle gör att den inte behöver bytas så ofta
 Mer...
Se alla detaljer
Specifikationer
Baksidans vikt
A-vikt
Produktform
Rondell
Ryggmaterial
Papper
Slipmaterial
Kiselkarbid
Detaljer
 • Rondellerna kan användas vått eller torrt
 • Använd på olika ytor, från målade till metall och trä
 • Flera rondeller på varje rulle gör att den inte behöver bytas så ofta

3M™ Finesse-it™-pappersrondellen 401Q består av rondeller med uddar som är avsedda för polering, finisharbete, slipning av lack och färg. Våra pappersrondeller har en lätt pappersbaksida med kiselkarbid för att ge ett fint, mjukt slipmönster.

Om du vill laga slitna och skadade ytor, använd 3M™ Finesse-it™-pappersrondellen 401Q. Våra pappersrondeller kan användas till slipning, polering och finisharbete vid många olika arbetsområden, t.ex. underhåll och reparation,‎ målningsförberedelse och finishmålning vid‎ biltillverkning. Använd dem på färg, primer, gelbeläggning, metall och trä. Våra rondeller består av kiselkarbid på en baksida av antingen A- eller C-rygg. Den lätta pappersbaksidan är mjuk vilket minimerar risken för mejsling eller deformering av de bearbetade ytan. Konstruktionen med tät struktur innebär att mikroreplikering täcker 100 % av baksidan, vilket ger ett fint, mjukt slipmönster. Vårt självhäftande material har en speciell formula och är tryckkänsligt, vilket gör det lätt att byta rondell – bättre effektivitet och produktivitet. Rondellerna är klara att använda, tryck bara lite på dem så fäster de vid *stödplattan och tas bort rent, utan att lämna några klisterrester till nästa rondell. Flera rondeller på varje rulle gör att den inte behöver bytas så ofta. Använd våra rondeller vått eller torrt. Om de används torrt kan arbetet snabbt inspekteras, om de används vått fungerar vattnet som ett smörjmedel så att slipmedlet inte blir igensatt utan kan användas längre. Vatten reducerar också mängden damm som frigörs i luften. De slutliga resultaten beror på kombinationen av ytbeläggning och vilka polermedel och verktyg som används. Våra Finesse-it-produkter är en serie med specialkonstruerade slipmedel, sammansättningar, polermedel och polerdynor som är tillverkade för att använda på originallack och värmebehandlad omlackering – för borttagning av defekter och repor samt slipmärken på många olika målade ytor. Finesse-it-produkter ingår i poleringssystemet som rekommenderas av 3M för reparering av ytdefekter. *Säljes separat

Föreslagna användningsområden

 • Använd vått eller torrt för att ta bort målning, lack och rost
Kontakta oss

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.