1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Slipprodukter
 4. Sliprondeller
 5. Ytkonditioneringsrondeller
 6. Scotch-Brite™ Hookit™ Cut and Polish Slipskiva, 152 mm, 0-hål, A MED

Scotch-Brite™ Hookit™ Cut and Polish Slipskiva, 152 mm, 0-hål, A MED

 • 3M ID 7100138343
 • UPC 00048011602318

Vår rondeller är tillverkade av en robust, tät och slitstark väv som ger en lång livslängd och extra hållbarhet.

Med 3M™ Hookit™ Kardborresystem går det snabbt att byta rondellen vid finishingarbeten som omfattar flera steg

Utmärkta för aggressiv utjämning och finishing

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Vår rondeller är tillverkade av en robust, tät och slitstark väv som ger en lång livslängd och extra hållbarhet
 • Med 3M™ Hookit™ Kardborresystem går det snabbt att byta rondellen vid finishingarbeten som omfattar flera steg
 • Utmärkta för aggressiv utjämning och finishing
 • Den mellanbruna rondellen med slipkornstorlek medium är tillverkad av aluminiumoxid
 • Kardborrefästet gör det enkelt att byta ut rondeller

Scotch-Brite™ Hookit™ Cut och Polish Rondell är tillverkad av en robust, tät och slitstark väv som ger en lång livslängd och extra hållbarhet. Vår rondell är det perfekta valet för aggressiv utjämning och finishing.

Aggressiv utjämning och finishing blir enklare med Scotch-Brite™ Hookit™ Cut och Polish Rondell. Vår rondell är tillverkad av en robust, tät och slitstark väv som ger en lång livslängd och extra hållbarhet. Den mellanbruna rondellen med slipkornstorlek medium är tillverkad av aluminiumoxid. Mineralen utgör ett tåligt slipmaterial som är konstruerat för att brista under användningen, så att nya vassa slipeggar exponeras. Traditionella, naturliga slipmaterial blir snabbare slöa. På grund av dess snabba avverkning, hårdhet och styrka, används den ofta vid slipning och finishing. Aluminiumoxid kan användas på flera olika material inom både trä- och metallbearbetning, inklusive järnlegeringar. Scotch-Brite är en unik ytkonditioneringsprodukt vars slipmaterial har integrerats i non-woven-nylonfibrer. Genom att kombinera slipmaterial med fibrer skapas ett slipsystem som ger ett jämnt resultat under produktens hela livslängd. Materialet av öppen väv är igensättningsresistent, vilket innebär att nylonfibrerna inte får så mycket beläggning. På så vis bibehålls slipmineralernas höga avverkningseffekt. Vi erbjuder ett fullständigt sortiment av 3M™ Hookit-rondeller med kardborrefäste för arbetsutrymmen där självhäftande sliprondeller riskerar kontamineras av damm, smuts eller flygande partiklar. Eftersom Hookit-rondeller i regel ger en finare finish än vad självhäftande sliprondeller gör, används de ofta vid tillämpningar då en 3M™ Stikit™-rondell bedöms vara för aggressiv. Hookit-sliprondellerna sätts snabbt och enkelt fast på slipmaskinen via en stödplatta med kardborre (säljs separat). De kan tas av, rengöras och återanvändas tills slipmaterialet är uttjänat.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Användningsområden Städning
Branscher Allmän industri, Flygindustrin, Metallbearbetning, Transport och tung utrustning, Underhåll och reparation
Fästtyp Kardborrelås
För användning på All Metals
Kornstorlek Medium
Maximal hastighet 10000 rpm
Ryggmaterial Non-woven
Slipmaterial Aluminiumoxid
Total diameter (metrisk) 152.4 mm
Varumärken Scotch-Brite™

Relaterade Produkter