1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Slipprodukter
 4. Sliprondeller
 5. Ytkonditioneringsrondeller
 6. 3M™ Scotch-Brite™ Cut and Polish Disc, CP-DC A MED 6 X 1/2 IN 100 DC

3M™ Scotch-Brite™ Cut and Polish Disc, CP-DC A MED 6 X 1/2 IN 100 DC

 • 3M ID 7000046014
 • UPC 00048011008288

Aluminiumoxidmineral ger aggressivt avverkning med en polerad yta

Hållbar non-woven-väv motstår belastning, vilket förlänger rondellens livslängd

Mångsidig rondell som kan användas på en bänkslip eller på ett verktyg med rakt handstycke

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser

Detaljer

Höjdpunkter
 • Aluminiumoxidmineral ger aggressivt avverkning med en polerad yta
 • Hållbar non-woven-väv motstår belastning, vilket förlänger rondellens livslängd
 • Mångsidig rondell som kan användas på en bänkslip eller på ett verktyg med rakt handstycke
 • Ger hög avverkning och låg värmeutveckling, vilket möjliggör långvarig kontakt med arbetsstycket

Scotch-Brite™ Cut and Polish Rondell är konstruerad för att producera satin- eller högglansfinish och kan användas för rengöring eller lätt gradning på en mängd olika metaller. Våra Cut and Polish-rondeller har en hållbar konstruktion med en öppen struktur designad för att motstå belastning och avsevärt öka rondellens livslängd.

Använd Scotch-Brite™ Cut and Polish-rondeller för aggressiv utjämning och finishing. Våra Cut and Polish-rondeller är konstruerade för att producera satin- eller högglansfinishar. De här rondellerna har slipmineral av aluminiumoxid. Mineralen utgör ett tåligt slipmaterial som är konstruerat för att brista under användning, så att nya vassa slipeggar exponeras. Traditionella, naturliga slipmaterial blir snabbare slöa. På grund av dess snabba avverkning, hårdhet och styrka, används den ofta vid slipning och finishing. Aluminiumoxid kan användas på flera olika material inom både trä- och metallbearbetning, inklusive järnlegeringar. De kan användas på en bänkslip eller på ett verktyg med rakt handstycke. Scotch-Brite-slipmaterial är unika ytkonditioneringsprodukter i vilka slipmaterialet har integrerats i en non-woven-fiberkonstruktion. Genom att kombinera slipmaterial med ett non-woven-material skapas ett slipsystem som ger ett jämnt resultat under produktens hela livslängd. Materialet med öppen väv motstår värmeuppbyggnad och är igensättningsresistent, vilket innebär att fibrerna inte får så mycket beläggning. På så vis bibehålls slipmineralernas höga avverkningseffekt.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Användningsområden Städning
Diameter på centrumhål (metrisk) 12.7 mm
Kornstorlek Medium
Maximal hastighet 4000 rpm
Ryggmaterial Non-woven
Slipmaterial Aluminiumoxid
Total diameter (metrisk) 152.4 mm
Varumärken Scotch-Brite™

Relaterade Produkter