3M™ Vinkelslipmaskin

  • 3M ID 7100115350
  • UPC 04054596280304,04054596280298

Det lätta, kraftfulla motorverktyget är avsett att användas på bilverkstäder

Motorn på 0,7 hk ger den kraft som behövs för att kapa genom metall, inklusive högstyrkestål

Lättviktsverktyg, väger mindre än 1 kg

Visa fler detaljer

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Det lätta, kraftfulla motorverktyget är avsett att användas på bilverkstäder
  • Motorn på 0,7 hk ger den kraft som behövs för att kapa genom metall, inklusive högstyrkestål
  • Lättviktsverktyg, väger mindre än 1 kg
  • Komposithöljet är tåligt och lätt för smidig och enkel användning

3M™-vinkelslipen för karossreparationer är avsedd för snabb och jämn kapning av aluminium, högstyrkestål och andra hårda substrat vid skadereparationer. Den har en motor på 0,7 hk i ett tåligt komposithölje som gör verktyget mycket lätt (mindre än 1 kg) och hanterbart. Den är avsedd att dra maximal nytta av prestandan hos 3M™ Cubitron™ II-kapskivor.

Oavsett om det handlar om slangar, rör, armering eller plåtar arbetar 3M™ Cubitron™ II-vinkelslipar snabbt och stabilt Vår 3M™ Cubitron™ II-vinkelslip är utformad för att dra maximal nytta av prestandan hos 3M™ Cubitron™ II-kapskivor vid skadereparationer. Det är ett lätt men ändå kraftfullt verktyg när du arbetar med hårda substrat inom fordonsreparationer. Motorn på 0,7 hk är tillräckligt stark för att kapa genom metall som aluminium och stål, till och med högstyrkestål. Den ringa storleken gör verktyget mycket enkelt att använda, och ett tåligt komposithölje gör det mycket lätt – mindre än 1 kg – så att det behövs mindre kraft vid kapningen. Den här vinkelslipen är avsedd att användas inom fordonstillämpningar av erfaren, utbildad personal i enlighet med anvisningarna i användarmanualen. Den är optimerad för 3M™ Cubitron™ II-kapskivor med en precisionsformad slipmineral som är utformad för snabbare kapning jämfört med konkurrenternas keramiska produkter, något som höjer produktiviteten avsevärt.

Resurser

Relaterade produkter

3M™ Body Repair Cut-Off Wheel Tool, 75mm, 335793M™ Vinkelslipmaskin
Användningsområden Kapning, Slipning, Metallbearbetning
Maximal hastighet 20 000 rpm
Produkttyp Kapmaskinsverktyg
Strömkälla Pneumatisk
Total diameter (metrisk) 75 mm
Varumärken 3M™

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist