3M™ Vinkelslipmaskin, 75 mm, 33579

 • 3M ID 7100115350

Det lätta, kraftfulla motorverktyget är avsett att användas på bilverkstäder

Motorn på 0,7 hk ger den kraft som behövs för att kapa genom metall, inklusive högstyrkestål

Lättviktsverktyg, väger mindre än 1 kg

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser

Detaljer

Höjdpunkter
 • Det lätta, kraftfulla motorverktyget är avsett att användas på bilverkstäder
 • Motorn på 0,7 hk ger den kraft som behövs för att kapa genom metall, inklusive högstyrkestål
 • Lättviktsverktyg, väger mindre än 1 kg
 • Komposithöljet är tåligt och lätt för smidig och enkel användning

3M™-vinkelslipen för karossreparationer är avsedd för snabb och jämn kapning av aluminium, högstyrkestål och andra hårda substrat vid skadereparationer. Den har en motor på 0,7 hk i ett tåligt komposithölje som gör verktyget mycket lätt (mindre än 1 kg) och hanterbart. Den är avsedd att dra maximal nytta av prestandan hos 3M™ Cubitron™ II-kapskivor.

Oavsett om det handlar om slangar, rör, armering eller plåtar arbetar 3M™ Cubitron™ II-vinkelslipar snabbt och stabilt Vår 3M™ Cubitron™ II-vinkelslip är utformad för att dra maximal nytta av prestandan hos 3M™ Cubitron™ II-kapskivor vid skadereparationer. Det är ett lätt men ändå kraftfullt verktyg när du arbetar med hårda substrat inom fordonsreparationer. Motorn på 0,7 hk är tillräckligt stark för att kapa genom metall som aluminium och stål, till och med högstyrkestål. Den ringa storleken gör verktyget mycket enkelt att använda, och ett tåligt komposithölje gör det mycket lätt – mindre än 1 kg – så att det behövs mindre kraft vid kapningen. Den här vinkelslipen är avsedd att användas inom fordonstillämpningar av erfaren, utbildad personal i enlighet med anvisningarna i användarmanualen. Den är optimerad för 3M™ Cubitron™ II-kapskivor med en precisionsformad slipmineral som är utformad för snabbare kapning jämfört med konkurrenternas keramiska produkter, något som höjer produktiviteten avsevärt.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Användningsområden Kapning, Metallbearbetning, Slipning
Maximal hastighet 20000 rpm
Motor hk (W) 0.7 (522)
Produkttyp Kapmaskinsverktyg
Strömkälla Pneumatisk
Total diameter (metrisk) 75 mm
Varumärken 3M™