1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Slipprodukter
 4. Sliprondeller
 5. Snabbkopplingsrondeller
 6. Scotch-Brite™ Roloc™ Ytkonditioneringsslipskiva AL-DR

Scotch-Brite™ Roloc™ Ytkonditioneringsslipskiva AL-DR

11  Produkter
 • Rondellen passar utmärkt för tillämpningar med lågt till medium tryck, samt när man önskar igensättningsresistens
 • Används ofta vid rengöring, finishing, utjämning och gradning
 • Den öppna väven reagerar på ojämna och oregelbundna ytor, vilket minimerar risken för nötning
 • I och med att non-woven-nylonfibrerna bryts ned gradvis exponeras hela tiden nytt mineral. Resultatet blir en jämn och enhetlig finish
 Mer...
Se alla detaljer
Kornstorlek
Grade
Total diameter (metrisk)
Overall_Diameter_Metric
11 Visa alla produkter 
 Kornstorlek  Total diameter (metrisk)
Alla produkter
Stäng
Specifikationer
Antal veck
−12345
Branscher
Flygindustrin, Allmän industri, Marin, Metallbearbetning, Underhåll och reparation, Transport och tung utrustning
Fästtyp
TR
Förpackningsstorlek
100, 200, 25
Kornstorlek
Grov, Medium, Mycket fin
Maximal hastighet
10000 rpm, 12000 rpm, 18000 rpm, 25000 rpm, 30000 rpm
Produktform
Rondell
Slipmaterial
Aluminiumoxid
Total diameter (metrisk)
101,6 mm, 25,4 mm, 50,8 mm, 76,2 mm
Underindustrier
Metalltillverkning
Varumärke
Scotch-Brite™
Detaljer
 • Rondellen passar utmärkt för tillämpningar med lågt till medium tryck, samt när man önskar igensättningsresistens
 • Används ofta vid rengöring, finishing, utjämning och gradning
 • Den öppna väven reagerar på ojämna och oregelbundna ytor, vilket minimerar risken för nötning
 • I och med att non-woven-nylonfibrerna bryts ned gradvis exponeras hela tiden nytt mineral. Resultatet blir en jämn och enhetlig finish
 • Aluminiumoxidmineral ger en vass avverkning med fin finish
 • Snabbare avverkning och längre livslängd än 3M™ SC Ytkonditioneringsrondell
 • Roloc™-systemet möjliggör snabb och enkel montering på elverktyg

Använd Scotch-Brite™ Roloc™ AL Ytkonditioneringsrondell för rengöring, finishing, utjämning och gradning av en mängd olika substrat, inklusive järnhaltiga och icke-järnhaltiga metaller. En perfekt balans mellan styrka och mjukhet. Använd den rondellen för att ta bort föroreningar från ditt arbetsstycke utan att förändra dess geometri.

Avlägsna gradningar och föroreningar utan att skada basmaterialet
Scotch-Brite™-produkter kan underlätta krävande uppgifter. Med Scotch-Brite™ Roloc™ AL Ytkonditioneringsrondell kan du skapa en målningsbar finish fri från grader i färre steg och utan att förändra arbetsstyckets geometri.

Aluminiumoxidmineral ger en snabb och skarp avverkning
Aluminiumoxidmineralen är utspridd över rondellens öppna väv. Aluminiumoxidens långa livslängd och snabba avverkning gör den till är ett populärt val inom industrin. Aluminiumoxiden har också lätt för att brista, vilket innebär att den fragmenteras under värme och tryck för att på så vis ständigt förnya sig själv. Mineralen brister för att bibehålla en vass avverkning. Alla rondeller använder aluminiumoxid, men Scotch-Brite™ Roloc™ AL Ytkonditioneringsrondell finns i tre slipkornstorlekar: Mycket fin (VFN), medium (MED) och grov (CRS). Det innebär att operatörerna kan välja den slipkornstorlek som passar bäst givet det aktuella substratet och önskad finish.

Roloc™-system för enkel fastsättning på elverktyg
Den här rondellen har ett 3M™ Roloc™ Quick-change attachment som innebär att operatören enkelt kan växla mellan olika rondeller/slipkornstorlekar. Den kan också enkelt sättas fast på ett elverktyg, vilket bidrar till att öka produktiviteten och genomströmningen. För att montera rondellen behöver operatörer bara fästa den vid en Roloc™-underläggsplatta (säljs separat). Därefter monteras underläggsplattan på elverktyget. Tillbehörsalternativen inkluderar TS, TSM och TR – några är av metall och några är av plast. Operatörer bör välja rätt tillbehör för sina verktyg.

Fördelen med Scotch-Brite™
Scotch-Brite™-produkter innehåller slipmineraler som har integrerats i non-woven-nylonfibrer. Framsteg inom fiberbeläggningsteknik har gjord det möjligt för Scotch-Brite™-slipmaterialprodukter att avverka snabbare och med ett mer enhetligt repmönster. Materialet med öppen väv är igensättningsresistent, vilket innebär att nylonfibrerna inte får så mycket beläggning. På så vis bibehålls slipmineralernas höga avverkningseffekt. I och med att nylonfibrerna bryts ned gradvis under slipningen exponeras hela tiden nytt mineral. Resultatet blir en jämn och enhetlig finish.

Kontakta oss

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.