3M™ Versaflo™ M-307 svetshjälmar med 3M™ Adflo™ batteridriven regulator, 857720

 • 3M ID 7100166694
 • UPC 04046719806836

Visirets utformning kombinerar utmärkt sikt åt sidan och nedåt med god optisk klarhet

Adflo™ Andningsskydd kan skydda användare mot både partiklar och gaser, beroende på vilket filter som används

En inbyggd ventil gör det möjligt för användare att rikta luftflödet inuti huvudtoppen för ökad komfort

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Visirets utformning kombinerar utmärkt sikt åt sidan och nedåt med god optisk klarhet
 • Adflo™ Andningsskydd kan skydda användare mot både partiklar och gaser, beroende på vilket filter som används
 • En inbyggd ventil gör det möjligt för användare att rikta luftflödet inuti huvudtoppen för ökad komfort
 • Belagda visir som ger ökad motståndskraft mot kemikalier och repor
 • En flamresistent ansiktstätning för ytterligare skydd vid tillämpningar med heta partiklar
 • Huvudskyddet är godkänt enligt EN 397

3M™ Adflo™ batteridrivna luftrenande andningssystem with 3M™ Speedglas™ Versaflo™ Svetshjälm i M-300-serien ger EN397 huvudskydd alla fördelar med vårt praktiska Adflo™ batteridrivna luftrenande andningssystem.

Få ett effektivt andnings-, huvud- och ansiktsskydd med 3M™ Versaflo™ hjälm M-300-serien med 3M™ Adflo™ batteridrivna andningregulator. M-307-hjälmen har ett brett visir med utmärkt sikt åt sidan och bra optisk klarhet. Den har en flamresistent ansiktstätning för tillämpningar med heta partiklar och ett belagt visir för ytterligare motståndskraft mot kemikalier och repor. Hjälmen har utformats med komfort i fokus och har därför justerbara textilremmar för optimal passform och viktfördelning. En ventil inuti huvudtoppen gör det möjligt att rikta luftflödet inuti hjälmen för ökad kontroll och komfort. Det finns även tillbehör som ger extra skydd, som hörselkåpor, avdragbara skydd och en hakrem (säljs separat). 3M™ Adflo™ Fläktassisterat andningsskydd kan skydda användare mot både partiklar och gaser, beroende på vilket filter som används. Det levereras med en självjusterande andningsslang med QRS (snabbkoppling) för enkel anslutning och frikoppling med en hand. Det följer även med en luftflödesindikator, ett förfilter, ett gnistskydd, ett partikelfilter, ett litiumjonbatteri av standardtyp, ett bälte och en laddare. Ett odörfilter (837110) för arbetsmiljöer med dålig lukt säljs separat. Gasfilter säljs separat (837242 eller 837542). Det medföljande standardbatteriet laddas fullt på cirka 4–5 timmar, beroende på återstående kapacitet, och systemet har en förväntad drifttid på 7–9 timmar när det används tillsammans med ett nytt partikelfilter, ett nytt fulladdat batteri och vid en normal luftflödesnivå. Luftflödesnivån kan enkelt justeras efter användarens behov. Luftflödet håller en konstant nominell hastighet på 170 liter per minut, oavsett batteriets laddning eller filtrets igensättningsnivå. I varmare och fuktigare arbetsmiljöer kan luftflödesnivån ökas till 200 liter per minut för optimal komfort för användaren.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Batteritid Fläktenhet: cirka 7-9 timmar 
Batterityp Turbo: Litiumjon
Fastsättningstyp Monteras på bältet
Filtertyp Partikelfilter (gasfilter som tillval)
Funktioner Andningsskydd, Huvudskydd
Laddtid Ungefär 4,5 timmar (Turbo)
Luftkälla Fläktassisterad
Produktkod 857720
Produktserie Adflo, Versaflo M-serien
Produkttyp PAPR-kit
Rekommenderad tillämpning Kapning, Metallbearbetning, Reparation av metall, Slipning, Svetsning
Skyddsnivå NSF 50
Skyddstyp Partikel
Svetsningsprocecss Slipning
Varumärken Versaflo™