3M™ Versaflo™ Fläktassisterat andningsskydd i TR-600-serien

  • 3M ID 7100259576

Kombinera med 3M™ Versaflo™-komponenter för att bygga ett komplett system

Tre valbara flödeshastigheter (185 l/min, 205 l/min eller 225 l/min) för maximal komfort med ett jämnt luftflöde

Visuella, vibrerande och hörbara larm varnar vid lågt batteri och lågt luftflöde

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 655KB)

Detaljer

Höjdpunkter
  • Kombinera med 3M™ Versaflo™-komponenter för att bygga ett komplett system
  • Tre valbara flödeshastigheter (185 l/min, 205 l/min eller 225 l/min) för maximal komfort med ett jämnt luftflöde
  • Visuella, vibrerande och hörbara larm varnar vid lågt batteri och lågt luftflöde
  • Statusindikatorer för batteriladdning, luftflöde och igensättning av partikelfilter
  • Val av batterityper: Standard eller högkapacitet
  • IP54-klassning för användning i dekontamineringsduschar, IP67-klassning för tillfällig nedsänkning (när den används med rengörings- och förvaringskitet)

3M™ Versaflo™ Fläktenhet TR-602E har tre valbara flödeshastigheter, samt visuella, vibrerande och hörbara larm som varnar vid lågt batteri och lågt luftflöde. Enheten har också statusindikatorer för batteriladdning, luftflöde och igensättning av partikelfilter. Vår fläktenhet kan under kortare stunder sänkas ner i vatten för rengöring med särskilt rengöringspaket. Enheten har också ett urval av batterier (standard eller högkapacitet) samt ett urval av bältestyper (lätta att rengöra eller lång livslängd).

3M™ Versaflo™ Fläktenhet TR-602E ger mångsidigt och praktiskt andningsskydd mot partiklar, gaser och ångor. Vår fläktenhet har tre valbara luftflödeshastigheter och levererar ett jämnt luftflöde även när batteriet håller på att laddas ur eller när partikelfiltret sätts igen. Fläktenheten kräver ingen kalibrering. Visuella, vibrerande och hörbara larm varnar vid lågt batteri och lågt luftflöde. Enheten har också statusindikatorer för batteriladdning, luftflöde och igensättning av partikelfilter. Laddningsstatusen indikeras också av en behändig LED-display på själva batteriet. Det finns två bältesalternativ. Easy Clean-bältet kan sänkas ner i vatten och har en slät yta för att möjliggöra enkel och noggrann rengöring. Bältet med lång livslängd är gnist- eller flamresistent för ”heta arbeten” eller tuffa miljöer. Fläktenheten uppfyller IP54-klassificeringen för användning i dekontamineringsduschar. Vid användning tillsammans med rengörings- och förvaringssatsen uppfyller fläktenheten IP67 för tillfällig nedsänkning. Systemet inkluderar en luftflödesindikator och ett gnistskydd. Det är godkänt enligt EN 12941 Klass TH2 eller TH3 (beroende på huvudtopp) och EN 12942 Klass TM2 eller TM3 (beroende på ansiktsmask). Filter, bälte, andningsslang, batteri och laddare ingår ej.

Propiedades Específicas

Resurser

Relaterade Produkter

Batterityp Litiumjon
EX-klassad Nej
Fastsättningstyp Monteras på bältet
Förpackningsantal 1
Nettovikt 1120 g
Produktserie TR-600
Produkttyp Batteridriven luftturboenhet
Rekommenderad tillämpning Demolering, Enhet, Flytande kemikaliehantering, Lackeringsförberedelse, Tillverkningsindustrin
Specifikationer uppfyllda CE-godkänd
Totalbredd (metrisk) 0.215 m
Totalhöjd (metrisk) 0.093 m
Totallängd (metrisk) 0.285 m
Varumärken Versaflo™

Köps ofta tillsammans