3M™ Versaflo™ Fläktassisterat andningsskydd, startpaket, TR‑619E

  • 3M ID 7100053532

Enkelt startpaket som innehåller alla komponenter du behöver för att komma igång. Lägg bara till en lämplig huvudtopp

Användarvänligt, mångsidigt andningsskydd mot damm, dimma, ångor och organiska ångor

Paketet inkluderar en TR-602E-fläktenhet, A2P-filter, filterkåpa, förfilter, gnistskydd, bälte som är enkelt att rengöra, högkapacitetsbatteri, batteriladdare för ett batteri, BT-30 justerbar andningsslang samt luftflödesindikator.

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Enkelt startpaket som innehåller alla komponenter du behöver för att komma igång. Lägg bara till en lämplig huvudtopp
  • Användarvänligt, mångsidigt andningsskydd mot damm, dimma, ångor och organiska ångor
  • Paketet inkluderar en TR-602E-fläktenhet, A2P-filter, filterkåpa, förfilter, gnistskydd, bälte som är enkelt att rengöra, högkapacitetsbatteri, batteriladdare för ett batteri, BT-30 justerbar andningsslang samt luftflödesindikator
  • Kompatibel huvudtopp krävs
  • Visuella, vibrerande och hörbara larm varnar för lågt batteri och lågt luftflöde
  • Systemets har en drifttid på 9,5–19 timmar, beroende på batteri, flödeshastighet, huvudtopp och filter

3M™ Versaflo™ Fläktenhet TR-619E, startpaket, ger komplett andningsskydd mot partiklar, gaser och ångor. Startpaketet innehåller allt du behöver för att komma igång, inklusive en TR-602E-fläktenhet, A2P-filter, filterkåpa, förfilter, gnistskydd, Easy Clean-bälte, högkapacitetsbatteri, batteriladdare för ett (1) batteri, BT-30 justerbar andningsslang, samt luftflödesindikator. Lägg bara till en 3M™ Versaflo™ Huvudtopp, så har du ett komplett andningsskydd.

3M™ Versaflo™ Fläktenhet, startpaket, TR-619E är ett enkelt och intuitivt startpaket med många av de komponenter som ingår i ett fläktassisterat andningsskydd. Paketet erbjuder andningsskydd mot damm, dimma, ångor och organiska ångor. Vårt startpaket kombinerar funktionalitet och mångsidighet, och erbjuder skydd mot partiklar, gaser och ångor, eller en kombination av dessa, beroende på vilken typ av filter som används. Fläktenheten TR-602E har tre valbara flödeshastigheter, samt en lättviktigt, välbalanserad design för maximal användarkomfort. Paketet innehåller ett A2P-filter, en filterkåpa, tio förfilter, två gnistskydd, en BT-30 justerbar andningsslang och ett Easy Clean-midjebälte. Ett högkapacitetsbatteri och en enstations batteriladdarsats säkerställer att du kan planera för en lång arbetsdag, medan luftflödesindikatorns visuella, vibrerande och hörbara varningslarm uppmärksammar användare på lågt luftflöde och lågt batteri. Lägg bara till en kompatibel huvudtopp och du kan sätta igång.

Specifikationer

Resurser

Liknande produkter

Batterityp Litiumjon
EX-klassad Nej
Fastsättningstyp Monteras på bältet
Filtertyp A2P
Förpackningsantal 1
Produktserie TR-600
Produkttyp Batteridriven andningsmask
Rekommenderad tillämpning Fastighetsskötsel, Metallbearbetning, Montering och mekanik, Målning
Totalbredd (metrisk) 0.346 m
Totalhöjd (metrisk) 0.254 m
Totallängd (metrisk) 0.346 m
Varumärken Versaflo™

Relaterade Produkter