3M™ Aura™ 9400+-serien filtrerande halvmask

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Tydligt klarblå färg för snabb och enkel identifiering

Inga klamrar eller små lösa delar vilket bidrar till att minska risken för kontaminering

"Design med 3-panel design ger mer utrymme för ansiktsrörelser när du pratar"

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Tydligt klarblå färg för snabb och enkel identifiering
  • Inga klamrar eller små lösa delar vilket bidrar till att minska risken för kontaminering
  • "Design med 3-panel design ger mer utrymme för ansiktsrörelser när du pratar"
  • Ventilen 3M™ Cool Flow™ minskar värmeuppbyggnad
  • 3M™ avancerat elektretmedium (filter) med lågt andningsmotstånd gör det behagligt att andas under långa arbetspass
  • Integrerad, justerbar och metalldetekterbar näsbrygga med mjuk vaddering för en anpassad och bekväm passform, oavsett ansiktsform
  • Hygieniska individuella förpackningar skyddar mot kontaminering
  • Ger ett pålitligt, effektivt skydd i FFP2 (NPF 12)- och FFP3 (NPF 50) klasserna mot fint damm och dimma

3M™ Aura™ 9400+-serien filtrerande halvmask är ett FFP2- och FFP3-klassat andningsskydd. Den hopvikbara designen med 3-panel design är helt fri från klamrar och har en tydligt klarblå färg. Den har en integrerad, metalldetekterbar näsbrygga, en präglad övre panel som motverkar imbildning på glasögon och en skulpterad övre panel som ökar kompatibiliteten med glasögon. De levereras i hygieniska individuella förpackningar.

Få ett klass FFP2 (NPF 12)- och FFP3 (NPF 50) skydd mot luftburna partiklar och icke-flyktiga vätskor med 3M™ Aura™ 9400+-serien filtrerade andningsskydd. De är perfekta som skydd mot fint damm och dimma som kan uppstå vid t.ex. livsmedels- eller läkemedelstillverkning. Våra andningsskydd har en tydligt klarblå färg som gör att de är enkla att hitta och identifiera snabbt. De är även helt fria från klamrar och små lösa delar vilket bidrar till att minska risken för kontaminering under tillverkningen. Den hopvikbara designen med 3-panel design ger större utrymme för ansiktsrörelser så att du kan prata mer obehindrat med kollegor. Filtertekniken för lågt andningsmotstånd gör det lättare att andas under långa arbetspass. De har en 3M™ Cool Flow™-ventil som minskar värmeuppbyggnad under varma och fuktiga förhållanden och en präglad övre panel som motverkar imbildningen på glasögon. Den skulpterade övre panelen är utformad för att följa dina ansiktskonturer, fliken underlättar placeringen och en integrerad, justerbar och metalldetekterbar näsbrygga med mjuk vaddering ger dig en anpassad och bekväm passform oavsett ansiktsform. Hygieniska individuella förpackningar säkerställer att de är skyddade mot kontaminering, vilket gör att de är enkla att förvara och komma åt i hygienkontrollerade miljöer. 3M™ Aura™ filtrerande halvmasker är designade för att fungera tillsammans med ögonskydd och hörselskydd från 3M.

Specifikationer

Resurser

Liknande produkter

Filterklass FFP3, FFP2, P2
Andningsskyddsutformning Vikbar
Utandningsventil Ja
Storlek på andningsskydd Standard
Registrerad medicinsk enhet Nej