3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System, 393-1100

 • 3M ID 7100062125
 • UPC 00051141567648

Ger snabb, tydlig och exakt passformstestning av ditt hörselskydd som kvantifierad vetenskaplig data

PAR (Personal Attenuation Rating) är första steget i passningstestning och hörselskyddsprogram

Mäter ljudnivåer inuti och utanför öronproppen på endast 5 sekunder

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Ger snabb, tydlig och exakt passformstestning av ditt hörselskydd som kvantifierad vetenskaplig data
 • PAR (Personal Attenuation Rating) är första steget i passningstestning och hörselskyddsprogram
 • Mäter ljudnivåer inuti och utanför öronproppen på endast 5 sekunder
 • Resultat kan skrivas ut eller sparas elektroniskt för framtida referens
 • 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System är redo att användas – totalpaket med programvara
 • Förpackad i en robust, fackförsedd och slagtålig bärväska

Passformstestning är viktig för effektiv användning och skydd av hörsel. 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System kvantifierar exakt varje bärares personliga dämpning från insidan av båda öronen när de bär öronproppar eller hörselkåpor. Vårt system tar bara några sekunder att mäta över 7 standardfrekvenser. För att underlätta utbildning om vikten av passform ger det ett enkelt betyg, godkänd eller underkänd för varje anställds personliga dämpningsklassificering (PAR).

Passformstestning är viktig för effektiv användning och skydd av hörsel. Få snabb, tydlig, exakt och kvantifierad information om effektiviteten av ditt hörselskydd med vårt 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System . Öronproppen eller hörselkåpan med högsta SNR ger inte det förväntade skyddet om den inte passar eller inte används på rätt sätt. För att se till att ditt team får det skydd de behöver måste du känna till den personliga dämpningsklassificeringen (PAR) för var och en. Vårt system sparar tid eftersom den dubbla mikrofonen mäter båda öronen samtidigt. Processen är extremt snabb och enkel. Det tar bara fem sekunder att mäta dB-skyddet inuti båda öronen. Programvaran är sömlös att integrera, och resultaten kan skrivas ut och sparas elektroniskt för framtida referens och jämförelser . Att hitta anställdas PAR är det första steget i ett framgångsrikt hörselskyddsprogram. När du har mätt kan du avgöra om skyddet de använder är rätt hörselskydd, samt se till att de är utbildade i att använda det på rätt sätt . Vi konstruerar våra hörselskydd för att vara valideringskompatibla genom att sondera pluggarna och hörselkåpans kuddar för användning med systemet. Du kan testa just det 3M-hörselskydd du använder på systemet, samt träna på de faktiska produkterna du använder med specialprobade versioner . Satsen tillhandahålls som ett totalt system inklusive mjukvara och är förpackad i en fackförsedd och slagtålig bärväska.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Förpackningsantal 1
Produktserie E-A-Rfit
Produkttyp Passformstest Kit
Rekommenderad industri Allmän tillverkning, Farmaceutisk, Fordonsindustrin, Gruvarbete, Livsmedelsbearbetning, Livsmedelssäkerhet, Metalltillverkning, Militärt underhåll, reparationer och drift (MRO), Olja och gas, Transport
Rekommenderad tillämpning Health & Safety Testing
Varumärken E-A-Rfit™

Relaterade Produkter