1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Personlig skyddsutrustning
 4. Hörselskydd
 5. Passformstest för hörselskydd
 6. 3M™ E-A-R™ UltraFit™ Hörselproppar för passformstestning, 50 par/låda, 393-2001-50

3M™ E-A-R™ UltraFit™ Hörselproppar för passformstestning, 50 par/låda, 393-2001-50

 • 3M ID 7000002387
 • UPC 00080529190741

Specialutrustade med ett teströr för passformstestning av 3M-hörselproppar

För användning med 3M™ E-A-Rfit™ Validation System för att mäta hörselskyddsutrustnings effektivitet

Ska inte användas som hörselskydd

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Specialutrustade med ett teströr för passformstestning av 3M-hörselproppar
 • För användning med 3M™ E-A-Rfit™ Validation System för att mäta hörselskyddsutrustnings effektivitet
 • Ska inte användas som hörselskydd
 • 50 par per låda

3M™ E-A-R™ Hörselproppar för passformstestning är avsedda att användas med 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System. Våra hörselproppar är specialutrustade med ett teströr för passformstestning.

3M™ E-A-R™ UltraFit™ Hörselproppar för passformstestning är en modifierad version av Push-To-Fit-propparna som du redan känner till, speciellt utformade för att användas med 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System. De här hörselpropparna är av samma modell som de som säljs som standard, men specifikt framtagna för användning med 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System. Systemet får ett godkänt eller misslyckat resultat baserat på medarbetarens PAR-värde när han eller hon bär hörselproppar från 3M. De här hörselpropparna för passformstestning gör det möjligt för arbetsgivare att fastställa vilken skyddsnivå som den specifika modellen av hörselproppar ger. Användarna kan använda passformstestversioner av den befintliga modellen av hörselproppar som de använder på arbetsplatsen för att bedöma passform och efterlevnad. Med hjälp av hörselpropparna för passformstestning mäter 3M™ E-A-Rfit™ Dual Ear Validation System hörselskyddets effektivitet inuti användarens öra och ger exakta, kvantitativa resultat. De här hörselpropparna för passformstestning är endast avsedda att användas med systemet och är inte lämpliga att användas som hörselskydd. Det finns 50 par i varje låda.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Färg Gul
Förpackningsantal 50
Hörselproppsform Flänsad
Material Elastomeric Polymer
Produktserie E-A-Rfit
Produkttyp Passformstestade hörselproppar
Rekommenderad tillämpning Health & Safety Testing
Varumärken E-A-R™

Relaterade Produkter