3M™ Versaflo™ Huvudskydd med integrerad upphängning i S-100-serien

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Huvudskydd på ingångsnivå som ger fläktassisterat och tryckluftsmatat andningsskydd för allmänna ändamål.

Integrerad upphängning erbjuder täckning för huvud och ansikte

Erbjuder ansikts- och ögonskydd mot vätskestänk och luftburna partiklar och damm (kornstorlek F)

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 329KB)

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Huvudskydd på ingångsnivå som ger fläktassisterat och tryckluftsmatat andningsskydd för allmänna ändamål
  • Integrerad upphängning erbjuder täckning för huvud och ansikte
  • Erbjuder ansikts- och ögonskydd mot vätskestänk och luftburna partiklar och damm (kornstorlek F)
  • Ger utmärkt sikt, i synnerhet nedåt
  • Lämpligt för användningsområden som kräver täta byten av hela huvudtoppsenheten eller i situationer där det yttre tyget inte smutsas ned så mycket
  • Ingen montering krävs. Levereras färdigt att användas

3M™ Versaflo™ Huvudskydd med integrerad upphängning i S-100-serien erbjuder fullständig täckning för huvud och ansikte, samt skyddar ögon och ansikte. Det här huvudskyddet är ett prisvärt alternativ för den som önskar ett fläktassisterat och tryckluftsmatat andningsskydd på ingångsnivå. Visiren kan användas med 3M™ Fläktassisterade andningsskydd och Tryckluftsmatade andningsskydd inom en mängd olika användningsområden.

3M™ Versaflo™ Huvudskydd med integrerad upphängning i S-100-serien erbjuder fullständig täckning för huvudet, samt skyddar ögon och ansikte. Den integrerade upphängningen är tillverkat av ett kostnadseffektivt allround-tyg och erbjuder fullständig täckning för huvud och ansikte, medan ögon och ansikte skyddas enligt EN166 (samma packningsnivå som vissa skyddsglasögon). Vår huvudtopp är designad för användning med motordrivet andningsskydd med lufttillförsel. Huvudtoppen har en integrerad upphängning vilket gör den lämplig för användningsområden som kräver täta byten av hela huvudtoppsenheten eller i situationer där det yttre tyget inte smutsas ned så mycket. Upphängningsenheten och luftinloppskomponenterna kan enkelt tas bort och separeras för avfallssortering. Ingen montering krävs. Levereras färdigt att användas. Det här huvudskyddet är CE-godkänt och klassat enligt EN 166:2:F:3, EN14594 3A, EN 12941 TH3.