3M™ Versaflo™ Huvar med integrerad upphängning i S-400-serien

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Integrerad upphängning som täcker huvud, ansikte, nacke och axlar

Skyddar ansikte och ögon mot vätskestänk och luftburna partiklar och damm (kornstorlek F)

Lämpligt för användningsområden som kräver täta byten av hela huvudtoppsenheten eller i situationer där det yttre tyget inte smutsas ned så mycket.

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 329KB)

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Integrerad upphängning som täcker huvud, ansikte, nacke och axlar
  • Skyddar ansikte och ögon mot vätskestänk och luftburna partiklar och damm (kornstorlek F)
  • Lämpligt för användningsområden som kräver täta byten av hela huvudtoppsenheten eller i situationer där det yttre tyget inte smutsas ned så mycket
  • För användning med utvalda 3M™ Fläktassisterade luftreningssystem och Tryckluftsmatade andningsskydd
  • Utrustad med 3M™ QRS (Quick Release Swivel ) snabbkoppling
  • Allmänna ändamål, kostnadseffektivt spunbond polypropen/laminerad film i 2 skikt

3M™ Versaflo™ Huv med integrerad upphängning i S-400-serien täcker huvud, ansikte, nacke och axlar, samt erbjuder ögon- och ansiktsskydd mot vätskestänk, luftburna partiklar och damm. Visiren kan användas med 3M™ Fläktassisterade andningsskydd och Tryckluftsmatade andningsskydd inom en mängd olika användningsområden.

Använd 3M™ Versaflo™ Huva S-433L i S-serien för att skydda huvud, ögon och ansikte vid arbete med mat och dryck, samt inom läkemedelsindustrin. Den integrerade upphängningen erbjuder täckning för huvud, ansikte, nacke och axlar, samt skyddar ögon och ansikte från vätskestänk, luftburna partiklar och damm. Vår kostnadseffektiva huvudtopp är tillverkad av ett laminerat filmmaterial i 2 skikt. Huvudtoppen har en integrerad upphängning vilket gör den lämplig för användningsområden som kräver täta byten av hela huvudtoppsenheten eller i situationer där det yttre tyget inte smutsas ned så mycket. Upphängningsenheten och luftinloppskomponenterna kan enkelt tas bort och separeras för avfallssortering. Ingen montering krävs. Levereras färdigt att användas. Det här huvudskyddet är CE-godkänt och klassat enligt EN14594 3A, EN 12941 TH3 och EN 166:2:F:3.