3M™ 1310 Hörselproppar med bygel

  • 3M ID 7100089592
  • UPC 04054596139558,04054596139541,04054596139572,04054596139565

Sänker bullernivån med upp till 26 dB

Flexibel bygeldesign som bidrar till att hålla ett jämnt tryck på en bekväm nivå, oavsett användarens huvudstorlek

Innovativ, flexibel bygel för optimal passform och överlägsen komfort

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 86KB)

Detaljer

Höjdpunkter
  • Sänker bullernivån med upp till 26 dB
  • Flexibel bygeldesign som bidrar till att hålla ett jämnt tryck på en bekväm nivå, oavsett användarens huvudstorlek
  • Innovativ, flexibel bygel för optimal passform och överlägsen komfort
  • Kan bäras under hakan eller runt huvudet
  • 3M™ 1311 Utbytesproppar finns tillgängliga

3M™ E-A-R™ 1310 Hörselproppar med bygel har en patenterad, flexibel hjässbygel som anpassar sig till käkens och huvudets rörelser för en bekväm och säker passform med ett jämnt, lågt tryck i örat. Vår robusta bygel i blå acetalplast är framtagen för att passa både bakom huvudet och under hakan, vilket gör den optimal för användare som utsätts för oregelbundet buller.

Med 3M™ E-A-R™ 1310 Hörselproppar med bygel får du bekväma och säkra hörselskydd. De sänker bullernivån med upp till 26 dB vid exponering för måttligt bullriga miljöer. 3M™ E-A-R™ 1310 Hörselproppar med bygel har en patenterad, flexibel hjässbygel som anpassar sig till käkens och huvudets rörelser för en bekväm och säker passform med ett jämnt, lågt tryck i örat och bra tätning. Den optimerade bygeldesignen har utformats för att minimera kontakten med kläder och därmed minska bulleröverföringen. Våra hörselproppar med bygel passar både bakom huvudet och under hakan och hjälper till att upprätthålla ett jämnt, bekvämt tryck i örat oavsett användarens huvudstorlek. Bygeldesignen gör det enkelt att alltid ha hörselpropparna i närheten, vilket är bekvämt om du ofta rör dig in och ut från bullriga miljöer. Bygeln är återanvändbar medan propparna är engångsartiklar och utbytbara. Propparna är även tillverkade av mjukt PU-minnesskum, vilket ger en bekväm tätning med reducerat tryck från den lätta hjässbygeln på 13 g. Propparna kan bytas ut mot 3M™ Utbytesproppar 1311. Propparna behöver inte rullas, vilket ger en förbättrad hygien och tätar ingången till hörselgången för optimal komfort och högre användaracceptans.

Propiedades específicas

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Relaterade produkter

Byglad Ja
Dämpningsvärde (SNR) 26 Decibel
Färg Blå
Förpackningsantal 50
Med sladd Nej
Produktserie Livsmedelsindustrin
Rekommenderad industri Livsmedelssäkerhet
Varumärken E-A-R™
Återanvändbar Ja