3M™ Petrifilm™-snabbplattor för räkning av aeroba bakterier

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Baseras på den smidiga och effektiva 3M™ Petrifilm™-plattformen.

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Baseras på den smidiga och effektiva 3M™ Petrifilm™-plattformen

3M™ Petrifilm™-snabbplattor för räkning av aeroba bakterier innehåller teknik för enklare räkning av kolonier efter bara 24 timmar för de flesta livsmedelsmatriser/miljöprover och som dessutom motverkar att utstickarkolonier förvränger svaret.

Aeroba bakterier finns i en mängd olika livsmedelsmatriser och fungerar som indikatorer för förstörda livsmedel. Korrekt räkning av aeroba bakterier i dina råmaterial och slutprodukter eller i din produktionsmiljö är mycket viktigt för att kunna fatta snabba beslut som rör processtyrning, rengöring och, i förlängning, produkternas kvalitet och säkerhet. 3M™ Petrifilm™-snabbplattor för räkning av aeroba bakterier är provklara substratsystem innehållande näringsämnen, ett kallvattenlösligt förtjockningsmedel och en dubbelavkännande indikator som underlättar räkning av kolonier efter 24 timmar i de flesta livsmedelsmatriser och miljöprover. 3M Petrifilm-snabbplattor för räkning av aeroba bakterier har visat sig vara lika tillförlitliga som SMA-plattor och hjälper samtidigt agaranvändare att slippa dyra omtester och försenade resultat på grund av utstickarkolonier. 3M Petrifilm-snabbplattor för räkning av aeroba bakterier kan även avläsas med hjälp av 3M Petrifilm-plattavläsare som ger konsekventa, snabba och automatiska avläsningar och registrering av resultat i 3M Petrifilm-plattor (räkning av aeroba bakterier, snabbräkning av aeroba bakterier, räkning av koliforma mikroorganismer, räkning av E. coli/koliforma mikroorganismer, räkning av enterobacteriaceae-bakterier och räkning av utvalda E. coli-bakterier) på bara fyra sekunder. Fördelen med 3M Petrifilm-plattor Med dagens fokus på livsmedelshygien och allt högre krav på kvalitet, är laboratorierna pressade att tillhandahålla snabba, tillförlitliga och exakta tester. 3M Petrifilm-plattor uppvisar konsekventa resultat med globala omnämnanden och mer än 200 certifikat, valideringar och expertgranskade publikationer. Efter över 35 år på marknaden har 3M Petrifilm-plattor etablerat förtroende från livsmedelstekniker över hela världen. Detta tack vare att 3M Petrifilm-plattor har effektiviserat, standardiserat och förenklat hela proceduren med mikrobiella kvantitativa tester, vilket har inneburit högre produktivitet och högre produktkvalitet.

Specifikationer

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.